Sâmbătă,
11.05.2024
Cer Senin
Acum
9°C

Ioana Flower Design: Amintirea perfectă a celui mai important eveniment din viața ta

Ioana Flower Design: Amintirea perfectă a celui mai important eveniment din viața ta

„Pentru a fi de neînlocuit, trebuie să fii diferit” este ideea după care Ioana Filigean și-a creat afacerea. Pentru că și-a dorit să creeze ceva inedit pentru propria nuntă, ceva ce nu se regăsește la alte evenimente, a decis să facă singură aranjamentele florale, în stil origami. Acesta a fost momentul în care a realizat că poate mai mult și că există multe mirese care își doresc, la fel ca ea, ceva special, care să satisfacă pe toată lumea, dar să fie un lucru diferit în același timp. Ioana Flower Design s-a născut tocmai pentru aceste persoane.

Ioana Filigean crează aranjamente florale în stil origami, pentru cele mai speciale evenimente din viețile noastre. Fie că e ziua nunții sau botezul mogâldeței, cele care vor ieși în evidență la petrecere vor fi aranjamentele. Create din hârtie creponată, floristică, la care se adaugă flori artificiale și hârtie cartonată, aranjamentele și buchetele de mireasă dau o notă aparte evenimentului, prin unicitatea lor. Fiecare astfel de creație poartă atât amprenta Ioanei cât și pe cea a mirilor sau a părinților.

„Am vrut să îmi pun amprenta în fiecare aranjament, dar să pun și un pic din personalitatea mirilor, să fie ceva unic pentru fiecare eveniment în parte. Sunt inedite și bineînțeles că atunci când clientul îmi cere ceva, ne consultăm, discutăm și alegem o variantă care să satisfacă pe toată lumea și să fie un lucru inedit în același timp”, spune Ioana.
Deosebite sunt și buchetele de mireasă, realizate tot din hârtie creponată. Create pe stilul fiecărei mirese, cu forme inedite și culorile preferate ale viitoarei doamne, acestea vor putea fi păstrate ca amintire, mult mai mult timp decât buchetele din flori naturale.
„Buchetul rămâne 10-15 ani, cât ai tu grijă de el. Un buchet e amintirea celui mai important eveniment din viața ta. Te uiți la el și te duce cu gândul la ziua aceea frumoasă ani la rând. La fel se întâmplă și cu lumânarea de la botez”
flori de hartie (1)

Printre toate aceste aranjamente de o frumusețe aparte, se numără și florile gigant pe picior sau panou, pentru un decor elegant. Practic, Ioana Flower Design oferă un pachet complet, care va răspunde tuturor nevoilor și dorințelor.

„Oferim servicii complete, nu doar buchete și aranjamente de mese. Putem organiza evenimentul de la A la Z, cu ajutorul colaboratorilor noștri, la prețuri avantajoase. Pentru cei interesați, până pe 30 aprilie avem și o reducere de 30% și puține weekend-uri disponibile”
Prețurile pornesc de la 40 de lei și pot ajunge până la 110 lei per aranjament, în funcție de dorința fiecăruia. În ceea ce privește buchetul de mireasă, prețul pornește de la 150 de lei. Ioana Filigean poate fi contactată atât pe facebook și instagram, cât și la numărul de telefon 0745404096.

flori de hartie (6) flori de hartie (4) flori de hartie (2) flori de hartie (19) flori de hartie (18) flori de hartie (14) flori de hartie (12)

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus