Vineri,
19.04.2024
Innorat
Acum
4°C

Femeie găsită moartă în toaleta unui restaurant

Femeie găsită moartă în toaleta unui restaurant

O femeie în vârstă de 66 de ani, originară din județul Vrancea, și-a găsit sfârșitul duminică-după masa în toaleta unui restaurant din zona Apoldu de Jos.

Femeia se afla în tranzit și s-ar fi oprit în Apoldu pentru o scurtă perioadă de refacere după drum. Puțin timp mai târziu, cineva a găsit-o leșinată în toaleta restaurantului.

”La data de 2 februarie, în jurul orei 16:30, Inspectoratul de Poliție al Județului Sibiu a fost sesizat că în toaleta unui restaurant de pe raza localității Apoldu de Jos se află o femeie în stare de inconștiență. Echipajele medicale care au intervenit la fața locului au efectuat manevre de resuscitare, însă, din păcate, s-a declarat decesul femeii”, au explicat reprezentanții IPJ Sibiu.
Politiștii au deschis o anchetă pentru a stabili cu exactitate circumstanțele care au dus la decesul femeii, din primele cercetări concluzionându-se că nu a fost victima niciunei infracțiuni.

Cercetările continuă la nivelul Poliției Orașului Miercurea Sibiului.

Foto: Arhiva TS

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Stefan Dobre

de Stefan Dobre

Administrație
Telefon:
0724 605 815

Comentarii

1 comentarii

Vasile Von Vasile

Acum 4 ani

Deci n u au găsit-o moartă, doar leșinată? Și a decedat ulterior, în timpul manevrelor de resuscitare?
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus