X
ambulanta accident salvare (Copy)

Femeie găsită moartă în toaleta unui restaurant

O femeie în vârstă de 66 de ani, originară din județul Vrancea, și-a găsit sfârșitul duminică-după masa în toaleta unui restaurant din zona Apoldu de Jos.

Femeia se afla în tranzit și s-ar fi oprit în Apoldu pentru o scurtă perioadă de refacere după drum. Puțin timp mai târziu, cineva a găsit-o leșinată în toaleta restaurantului.

”La data de 2 februarie, în jurul orei 16:30, Inspectoratul de Poliție al Județului Sibiu a fost sesizat că în toaleta unui restaurant de pe raza localității Apoldu de Jos se află o femeie în stare de inconștiență. Echipajele medicale care au intervenit la fața locului au efectuat manevre de resuscitare, însă, din păcate, s-a declarat decesul femeii”, au explicat reprezentanții IPJ Sibiu.

Politiștii au deschis o anchetă pentru a stabili cu exactitate circumstanțele care au dus la decesul femeii, din primele cercetări concluzionându-se că nu a fost victima niciunei infracțiuni.

Cercetările continuă la nivelul Poliției Orașului Miercurea Sibiului.

Foto: Arhiva TS

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim

Comentarii

comentarii

O opinie

  1. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Turnul Sfatului Online
  • Contact