Duminică,
12.05.2024
Innorat
Acum
11°C

Un bărbat a făcut infarct după ce și-a văzut fiul căzut de pe acoperișul șurii care a luat foc. Salvatorii nu au reușit să îl resusciteze

Un bărbat a făcut infarct după ce și-a văzut fiul căzut de pe acoperișul șurii care a luat foc. Salvatorii nu au reușit să îl resusciteze

Un incendiu la o șură din localitatea Jina a dus la decesul unei persoane și rănirea alteia. Un bărbat a suferit un infarct după ce și-a văzut fiul de 23 de ani căzut de pe acoperiș, iar salvatorii SMURD sosiți la fața locului nu au mai putut să îl resusciteze.

Actualizare ora 15.22.

Din nefericire, bărbatul în vârstă de 48 de ani aflat în stop cardio-respirator nu a răspuns manevrelor de resuscitare, medicul prezent la față locului declarând decesul acestuia, transmit reprezentanții ISU Sibiu. Tânărul de 23 de ani a fost transportat la UPU Sibiu având un traumatism lombar. 

Incendiul a fost lichidat de SVSU Jina, până la sosirea pompierilor ISU Sibiu. 

Potrivit unor surse oficiale, bărbatul de 48 de ani, care suferea și de alte boli, a suferit un infarct în momentul în care fiul său a căzut de pe acoperișul șurii.

Știre inițială. Se încearcă resuscitarea unui bărbat, după un incendiu în Jina. Încă o persoană este rănită după ce a căzut de pe acoperiș

Salvatorii încearcă resuscitarea unui bărbat aflat în stop cardio respirator, după incendiu la Jina, anunță sâmbătă sg. maj. Andreea Ștefan, purtător de cuvânt al ISU Sibiu. Încă o persoană este rănită după ce a căzut de pe acoperiș.

Pompierii militari sibieni au intervenit cu două autospeciale de stingere și două echipaje SMURD în localitatea Jina pentru stingerea unui incendiu care se manifesta la o șură. De asemenea intervine SVSU Jina și un echipaj SAJ cu medic. 

Incendiul a fost lichidat prompt, însă două persoane au nevoie de îngrijiri medicale. Un tânăr de 23 de ani a căzut de pe acoperiș, și primește îngrijiri medicale, este conștient. Un alt bărbat a suferit un stop cardio-respirator. La acest moment salvatorii aplică manevre de resuscitare, transmite sursa citată.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus