Vineri,
29.03.2024
Cer Senin
Acum
14°C

800 de locuri de munca la cules capsuni in Spania

Agenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă Sibiu informează sibienii că la solicitarea angajatorilor spanioli, Agenţia Naţională pentru Ocuparea Forţei de Muncă va organiza o selecţie pentru persoanele care doresc să ocupe un loc de muncă în sectorul agricol din Spania.

Selecţia va avea loc în perioada 26 – 30 ianuarie 2015, iar locaţiile de desfăşurare vor fi comunicate ulterior. Sunt oferite 800 locuri de muncă pentru recoltarea de căpşuni.

Durata contractelor de muncă este de aproximativ trei luni. Data estimată de angajare 15 februarie 2015. Timpul de lucru este de 6,5 ore pe zi / 39 ore pe săptămână împărţite în 6 zile, ziua 7 este zi de odihnă care poate să nu coincidă cu duminica. Programul de lucru începe la primele ore ale dimineţii. În decursul celor 6,5 ore de lucru pe zi este prevăzută o pauză de o jumătate de oră. Salariul oferit este de 39,48 euro brut /zi conform Convenţiei colective aplicabile plătibil la două săptămâni prin transfer bancar. Contribuţiile datorate sunt 2% impozit pe venit şi 113 euro asigurare socială.

Cazarea este oferită de către angajator contra unei sume de 1 euro pe zi.

Transportul către locul de muncă este plătit de angajator şi se decontează din salariile pe care le va primi angajatul în timpul lucrat la firmă. Perioada de probă este de 15 zile timp în care atât angajatul cât şi angajatorul pot rezilia unilateral contractul.

Dacă în perioada de probă decizia de reziliere a contractului aparţine angajatului aceasta va suporta din buzunarul propriu contravaloarea drumului de întoarcere. În situaţia în care decizia aparţine angajatorului costurile drumului de întoarcere vor fi suportate de angajator.

Sunt solicitate persoane apte pentru munca la câmp. Persoanele care au fost selectate şi au lucrat în anul 2014 vor primi contract nominal şi nu este necesar să participe la o nouă selecţie.

ot participa la selecţie atât persoane care deţin NIE (număr de înregistrare) cât şi persoane care nu au mai lucrat în Spania. Persoanele interesate trebuie să se înregistreze în evidentele ANOFM la sediul AJOFM Sibi, strada Morilor, numărul 51 A, etaj 4, camera 440, telefoane: 0269.21.08.82 interior 119 şi 0269.23.77.19, iar actele necesare pentru înscriere sunt:

- copie BI./CI sau copie paşaport cu valabilitate de minim şase luni;

- CV model EUROPASS;

- cazier judiciar în original care să ateste că nu au antecedente penale (termen de valabilitate şase luni)

- adeverinţă de la medicul de familie, cu menţiunea ,,clinic sănătos”;

- o poză tip paşaport.

Foto: www.evz.ro

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Dorina Nitu

de Dorina Nitu

Social
Telefon:
0742 381 305

Comentarii

4 comentarii

capsunar din tata in fiu

Acum 9 ani

multumim partid iubit [psd ] sper ca s-a apuci un job la capsuni in spania nu trebuie s-a dai spaga ,ce batalie va fi pe posturi ,mai ceva ca la chiscurile de univesitatile din tara ,imi ichipui cum arata doctoranzi si mari savanti scosi de fabricile de diplome univesitarte cu salopete si cosu in cap la cules de capsuni ,frumoasa perspectiva si viitor luminos are tara noastra
Raspunde

giony

Acum 9 ani

Important pentru tine! Acum ai ocazia sa castigi 300$/luna ,cel putin,lucrand pe calculator de acasa. Nu necesita pregatire speciala decat sa urmezi un curs gratuit de 12 lectii online care te invata tot ce trebuie sa faci.Daca doresti sa vii langa noi da-mi un e-mail cu mesajul “trimite curs”la : [email protected] .
Raspunde

giony

Acum 9 ani

Vine frigul, e timpul sa faci toate analizele Acum toamna este bine sa faci toate analizele cu aparatul de biorezonanta SCIO si sa ei masurile necesare ca sa intri sanatos in iarna si sa nu mai suferi de durerile provocate de frig. Fa acum o programare la Cabinetul nostru din Sibiu, str.Stefan Cel Mare ,nr.40 sau la telefoane 0766 748 870, 0743 774 620, 0742 613 78-dr.Pricop Cristina si mail : [email protected] .Sedinta dureaza o ora si costa 100 lei. Program zilnic L-V 15-20 si S 10-18.Recomandam numai tratamente naturiste CaliVita. Va asteptam!
Raspunde

Mary

Acum 8 ani

Cea mai noua oferta de lucru! Foarte multi oameni s-au convins de seriozitatea noastra! NU este necesara niciun fel de experienta! Oferim curs gratuit si complet de instruire de la zero! Selectam urgent dezvoltatori de proiect pentru piata nationala si mondiala. Plata castigurilor realizate este garantata prin contract legal. Se lucreaza part-time (in timpul liber) sau full-time, la alegere. Cerem seriozitate maxima si dorinta de a invata ceva absolut nou si de viitor. Va oferim alte detalii dupa ce trimiteti textul ”Info” la adresa de email: [email protected]
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus