Sâmbătă,
04.05.2024
Partial Noros
Acum
11°C

Reprezentantii Primariei vin in inspectie pe biciclete electrice de 5.000 de lei bucata

Reprezentantii Primariei vin in inspectie pe biciclete electrice de 5.000 de lei bucata

După două săptămâni de teste, reprezentanții Serviciul de Administrare a Domeniului Public au decis să achiziționeze două biciclete electrice, pentru a fi utilizate în deplasările prin Sibiu pentru activități specifice: verificarea parcărilor și respectarea diverselor avize emise pentru ocuparea temporară a domeniului public.
Cele două bicicletele electrice au costat 10.000 de lei, au motoare alimentate cu baterii de 10Ah, care asigură o autonomie în deplasare de aproximativ 60 de km după o încărcare. Reprezentanții Primăriei spun că inspectorii s-au arătat încântați de biciclete, ”fiind utile mai ales în zonele mai înguste dintre blocuri, dar și în zonele aglomerate”. ”E un proiect mai mic, dar dă un semnal pe care noi dorim să îl transmitem prin exemplul propriu. Căutăm soluții pentru a reduce factorii poluatori, dorim să încurajăm sibienii să lase mașina acasă și să utilizeze bicicleta sau chiar mersul pe jos”, spune  Astrid Fodor, primarul interimar al Sibiului, într-un comunicat de presă.
Produse de Devron, bicicletele model Eco I-Vega au un preț de listă de 5.190 de lei bucata, cadru din aluminiu, opt viteze (pinioane) și suspensii în furcă și scaun.

Foto: Primăria municipiului Sibiu

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Vizualizari: 470

Traian Deleanu

de Traian Deleanu

Investigații, Administrație
Telefon:
0740 039 148
E-mail: traian[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

12 comentarii

andra

Acum 8 ani

O ELECTROBICICLETA DE AIA COSTA IN GERMANIA,FRANTA SAU ITALIA INTRE 450 LA 650 DE EURO CA DOAR NU ARE MOTOR DE MERCEDES SAU BMW SAU AUDI
Raspunde

@andra

Acum 8 ani

nu prea esti informata duduie - de la 650 euro pana la 5000!asa ca astea dela primarie sunt convenabile !
Raspunde

andra

Acum 8 ani

650 eur aprox 3500 lei!!!!!astea is 5000 zic ei! consultati site-uri,cataloage si preturi netto nu de catalog!!!!!pt biciclete electrice.
Raspunde

joseph

Acum 8 ani

Hm, io trăiam cu impresia că sunt utile cînd urci panta, să nu dai la pedale, nu printre blocuri și în zonele aglomerate...
Raspunde

inspector.

Acum 8 ani

Ce inspectii fac astia din primarie? D-na primar in parcu ASTRA aleile sunt decupate de vreo doi ani si nu le mai repara nimeni. Chiar nu le vede nimeni de atita timp in buricul orasului?
Raspunde

www

Acum 8 ani

Ia priviti pe ce arunca banii sifonarii escroci din primaria casnicei astrid...BLAEH...LA PUSCARIE HOTILOR!!!!:)))))))))))))))
Raspunde

x

Acum 8 ani

sa puna si politistii pe biciclete sa vada mai usor cine parcheaza aiurea si sa ii amendeze, ca cu masina nu ii intereseaza sa opreasca sa dea amenzi
Raspunde

alzara

Acum 8 ani

Si nu mai puteau da din picioare?
Raspunde

$

Acum 8 ani

Daca au cumparat doua bucati, n-au primit nicio reducere? Daca...transportul in comun din Sibiu e asa de dezvoltat (cum se lauda unii) de ce n-au primit cate un abonament la Tursib (600 lei/an)?
Raspunde

dave

Acum 8 ani

Mă gândeam eu ca încep nebunii cu comentarii de genul: Eu am văzut biciclete cu motoare super sonice cu 4990 de lei:))
Raspunde

dave

Acum 8 ani

La ce grasi sunt politistii comunitarii(sau cum se mai numesc),le-ar prinde bine sa patruleze pe niste biciclete normale din cand in cand in locul masinii;))
Raspunde

terente

Acum 8 ani

bai va spalat creierile la multi astia de la antena 3 si ghita tv ,ne tot arata de ce suntem saraci ca ,johannis isi zugraveste vila lac 3 unde isi face vacanta [neptun ] si alte povesti ,ba in 25 de ani astia de va spala creierile unde au fost ,s-au aia dinaintea lui johannis dormeau in corturi si umblau cu dacia 1100 ,acum veniti voi economisti si bagati de seama pe unde se cheltuiesc bani nostri ,e normal s-a se doteze ,cum vrei s-a ajunga repedela aia vandali care distrug si degradeaza spatile publice ,si voi astia cu economia in singe pe unde ati observat ca va afecteaza bugetele ,s-au credeti cumva ca vine alt primar si i-si cheltuie propiu buget ,ba nu este mai bine de cindrea ca nu a facut nimic nu-l mai injura nimeni ,va tras o piata taraneasca [sala ttransilvania ] si gata ,ba ai dreptate cu ,primarita o adevarata gospodara nu gospodina ,stie actualu presedinte de tara [johannis ] pe ce miini a lasat sibiul ,aveti rabdare ca va promis ca le va rezolva pe toate ,sunt multe lucruri de facut dar fata de 2000 sibiu arata super ,s-au de ce credeti ca 7 000 000 de concetateni au votat JOHANNIS PRESEDINTE ,ASTRID FODOR DIN PRIMAR INTERIMAR LA ANU PRIMAR PLIN ,daca se mai ocupa si un pic de sportu local este OK 3 mandate asigurate in cazu ca ,presdintele tari nu renunta la al treilea mandat [2024 -2029]s-0a inchis la macelarie [primarie ] nu mai merge la furat si sifonat bani la munca dragi toasi ,nu platim taxe si impozite s-a va angajati rubedenile si prieteni
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus