Vineri,
03.05.2024
Partial Noros
Acum
14°C

Pe drumurile din judet: minori la volan si soferi beti

Pe drumurile din judet: minori la volan si soferi beti

Luni seara, în localitatea Agârbiciu, poliţiştii rutieri au oprit pentru control în trafic un tractor. În urma verificărilor au constatat că tractorul era condus de un minor de 16 ani, domiciliat în Agârbiciu.

”Minorul este cercetat penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducerea unui autoturism de o persoană care nu deţine acest drept”, spun reprezentanții Inspectoratului de Poliție al Județului Sibiu.

În aceeași zi, în municipiul Mediaş, poliţiştii au identificat în trafic un bărbat de 52 de ani, care conducea un autoturism în stare de ebrietate – 0,53 mg/l alcool pur în aerul expirat.

”Cercetările sunt continuate sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducere a unui autoturism de către o persoană care la momentul testării are o alcoolemie ce depăşeşte limita legală”, mai spun reprezentanții IPS Sibiu.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Vizualizari: 275

Dorina Nitu

de Dorina Nitu

Social
Telefon:
0742 381 305

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus