Luni,
20.05.2024
Cer Senin
Acum
19°C

Dupa Boc, nici Ciolos nu mai vine la Sibiu din cauza cenusii

Comisarul european pentru Agricultură nu va mai veni la Sibiu în cursul acestei săptămâni, după cum era anunțat. Demnitarul pune nerespectarea programului pe seama erupției vulcanice din Islanda, care a perturbat traficul aerian din întreaga Europă. ”Din cauza perturbărilor traficului aerian în urma erupţiei vulcanului Eyjafjallajokull din Islanda, programul primei vizite oficiale în România a comisarului european pentru agricultură şi dezvoltare rurală, domnul Dacian Cioloş, a suferit unele modificări”, au anunțat aseară, sec, reprezentanții Parlamentului European. În cadrul primei vizite oficiale în România,  comisarul european pentru Agricultură şi Dezvoltare rurală, Dacian Cioloş, avea programată o întâlnire cu primarul Sibiului, Klaus Johannis, în ziua de joi, 22 aprilie. Tot atunci, Cioloş era așteptat la conferinţa intitulată "Agricultura de semi-subzistenţă în UE: situaţia actuală şi perspective", organizată la Sibiu de către Direcţia Generală "Agricultură şi dezvoltare rurală" din cadrul Comisiei Europene.
Mai nou, însă, vizita lui Dacian Cioloș în România include doar o oprire la București și întîlniri cu preşedintele României, Traian Băsescu, cu prim-ministrul Emil Boc şi cu ministrul agriculturii şi dezvoltării rurale Mihail Dumitru.
Dacian Cioloș este al doilea demnitar care își anulează vizita la Sibiu din cauza norului de cenușă vulcanică. La finele săptămânii trecute, premierul Emil Boc era așteptat la Păltiniș, la o întâlnire a tuturor prefecților și suprefecților din România. Boc a anulat vizita în ultimul moment, pentru a conduce comitetul pentru situații de urgență întrunit la Guvern pe tema norului de cenușă vulcanică ce a acoperit și spațiul aerian al României.

 

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Traian Deleanu

de Traian Deleanu

Investigații, Administrație
Telefon:
0740 039 148
E-mail: traian[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus