Sâmbătă,
04.05.2024
Parțial Noros
Acum
15°C

Autobuz lovit de o bucata de lemn cazuta dintr-o remorca

Ieri seară, în jurul orelor 23, pe DJ 106 Sibiu – Agnita, pe raza localităţii Cornăţel, două persoane au fost rănite după ce o bucată de lemn de foc s-a desprins dintr-o remorcă și a lovit un autobuz ce circula din sens opus.

“D.G., în vârstă de 45 de ani, domiciliat în Tălmaciu, judeţul Sibiu, în timp ce conducea o autoutilitară ce tracta o remorcă, pe DJ 106, din direcţia Agnita spre Sibiu, pe raza localităţii Cornăţel, datorită arimării necorespunzatoare a mărfii pe care o transporta, respectiv lemn de foc, şi a depăşirii dimensiunilor gabaritice a materialului transportat în remorcă, un segment lemnos din remorcă, în lungime de 2,90m, s-a desprins, lovind partea frontală a autobuzului condus regulamentar din sens opus de S.D.”, se arată într-un comunicat al IPJ Sibiu.

Imediat după producerea evenimentului rutier conducătorul autoutilitarei a părăsit locul accidentului fără încuvinţarea organelor de poliţie, fiind depistat la scurt timp şi oprit în trafic de echipajele poliţiei rutiere. În urma evenimentului rutier a rezultat vătămarea corporală a două persoane aflate în autobuz, fiind transportate la Spital. Conducătorii auto au fost testaţi cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ în ambele cazuri.

Un accident s-a produs în cursul nopţii de ieri, în jurul orei 01,30, pe DN 1, în afara localităţii Sălişte. D.A., în vârstă de 27 de ani, domiciliat în judeţul Brăila, în timp ce conducea autoturismul pe DN 1, având direcţia de deplasare Sibiu – Sebeş, pe fondul vitezei neadaptate la condiţiile meteo-rutiere, într-o curbă deosebit de periculoasă la dreapta, a pierdut controlul directiei de deplasare a autoturismului şi a intrat pe sensul opus, unde s-a lovit de un copac. În urma accidentului, conducătorul auto a fost rănit uşor şi transportat la Spital.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Vizualizari: 215

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus