Luni,
27.05.2024
Cer Senin
Acum
11°C

Lacurile de la Ocna Sibiului se deschid la finalul lunii mai. „Prețurile rămân la fel ca anul trecut”

Lacurile de la Ocna Sibiului se deschid la finalul lunii mai. „Prețurile rămân la fel ca anul trecut”

Lacurile de la Ocna Sibiului se vor deschide la finalul lunii mai, anunță reprezentanții complexului.

Ionuț Costea, administratorul Complexului Lacurilor Naturale de la Ocna Sibiului, spune că pregătirile pentru acest an vor începe curând, iar prețurile vor fi aceleași ca anul trecut.

„Ca în fiecare an, vom deschide la finalul lunii mai, mai ales că am văzut că până în data de 15 sunt anunțate ploi. Prețurile rămân la fel ca anul trecut, pe perioadele specifice de tarifare. Sunt aceleași lucruri de făcut ca și până acum, plajele reamenajate, partea de scări, un ponton care trebuie refăcut”, a spus acesta pentru Turnul Sfatului.

Prețuri

Conform informațiilor de pe site-ul stațiunii, prețurile diferă în funcție de perioada în care alegem să mergem la Ocna Sibiului.

Din 25 mai până în 7 iunie, între orele 7-18, un adult va plăti 30 de lei, copiii cu vârsta mai mare de 10 ani vor plăti 15 de lei, copiii sub 10 ani au acces gratuit, iar parcarea costă 10 lei. Între orele 18-20, un bilet pentru adult va costa 15 lei, parcarea rămâne 10 lei, iar copiii vor avea acces gratuit indiferent de vârsta pe care o au.

Din 8 iunie până în 1 septembrie se va reveni la prețurile specifice sezonului de vară. Astfel, între orele 7-18, un adult va plăti 40 de lei, copiii cu vârsta mai mare de 10 ani vor plăti 20 lei, copiii sub 10 ani au acces gratuit, iar parcarea costă 10 lei. Între orele 18-20, un bilet pentru adult va costa 20 de lei, parcarea rămâne 10 de lei, iar copiii vor avea acces gratuit indiferent de vârsta pe care o au.

În luna septembrie, tarifele vor fi aceleași ca în intervalul 25 mai – 7 iunie.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Comentarii

4 comentarii

Carcotasul

Acum 3 săptămâni

E destul de mari tarifele! Ce sa se mai mărească?! Unde ne aflam?! Pe Coasta de Aiud?
Raspunde

Solomon

Acum 3 săptămâni

Dacă cineva,competent,ar merge să vadă băile Ocna Mureș,ar închide șandramaua asta de la O.Sibiului imediat!Cum poți cere atâția bani fără să oferi nimic? Dincolo ai parcare gratuită,vestiar,apă sărată sau dulce,bazine acoperite sau in aer liber,dușuri cu apă caldă,saună uscată sau umedă,gimnastică medicală cu instructor și alte proceduri-totul inclus în preț,adică gratuit.Iar masa este variată,la prețuri decente,servită in restaurant cu autoservire.Sezlonguri câte vrei și curățenie permanentă! Câte din astea se găsesc la Ocna Sibiului? Aici,însă,s-au întâlnit incompetența cu lăcomia iar rezultatul îl vedem!
Raspunde

BON

Acum 3 săptămâni

Domnule Solomon! Cine spune că la Băile Ocna Mureş este gratuit, cum menţionaţi în comentariul dumneavoastră? Pentru mai multe precizări consultaţi site-ul lor...
Raspunde

Vai de noi fraierii

Acum 3 săptămâni

O să merg exact ca in ultimii 30 de ani. Adică deloc. Sunt niște profitori. De la Primărie, până la Mărie. Adică privații care nu oferă nimic. Și se îmbogățesc pe povești. Cum pot fi prostiți oamenii. Lacurile și nămolul nu sunt ale Primăriei sau ale privaților. Sunt creația naturii. Și ei jecmănesc oamenii. Suntem "proprietari" zic ei!!!
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus