Duminică,
03.03.2024
Cer Senin
Acum
11°C

Cosmote da minute in loc de credit

Cosmote România a lansat, luni, un serviciu prin care posesorii de cartele vor primi minute de convorbiri în reţea în loc de credit de comunicare, a anunţat operatorul de telefonie mobilă.

"Cu acest nou serviciu punem capăt situaţiilor stresante pentru utilizatorii de cartele, când rămân fără credit de comunicare şi nu dispun în acel moment de fonduri suficiente pentru o reîncărcare obişnuită", a declarat, luni, Gabriel Ioniţă, director în cadrul Cosmote România, într-un comunicat al operatorului remis MEDIAFAX.

Denumit Pocket Minutes, serviciul poate fi utilizat de către toţi utilizatorii de cartele ai operatorului, indiferent dacă au sau nu activată vreo extraopţiune. Pentru cei care folosesc extraopţiunile, Pocket Minutes se consumă după terminarea minutelor disponibile în pachetele obişnuite şi este activ timp de şapte zile după reîncărcare. Pocket Minutes poate fi activat sunând la numerele 133 sau 135, sau tastând pe telefonul mobil codul *135*codreîncărcare#.

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus