Miercuri,
23.09.2020
Cer Senin
Acum
25°C

Cosmote da minute in loc de credit

17 August 2009 22:22

Cosmote România a lansat, luni, un serviciu prin care posesorii de cartele vor primi minute de convorbiri în reţea în loc de credit de comunicare, a anunţat operatorul de telefonie mobilă.

"Cu acest nou serviciu punem capăt situaţiilor stresante pentru utilizatorii de cartele, când rămân fără credit de comunicare şi nu dispun în acel moment de fonduri suficiente pentru o reîncărcare obişnuită", a declarat, luni, Gabriel Ioniţă, director în cadrul Cosmote România, într-un comunicat al operatorului remis MEDIAFAX.

Denumit Pocket Minutes, serviciul poate fi utilizat de către toţi utilizatorii de cartele ai operatorului, indiferent dacă au sau nu activată vreo extraopţiune. Pentru cei care folosesc extraopţiunile, Pocket Minutes se consumă după terminarea minutelor disponibile în pachetele obişnuite şi este activ timp de şapte zile după reîncărcare. Pocket Minutes poate fi activat sunând la numerele 133 sau 135, sau tastând pe telefonul mobil codul *135*codreîncărcare#.

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus