Sâmbătă,
19.09.2020
Parțial Noros
Acum
12°C

Romtelecom si Cosmote deschid magazin comun

19 Iunie 2011 13:20

Romtelecom, numărul unu pe telefonie fixă, şi Cosmote, numărul trei pe telefonie mobilă - companii care au acelaşi acţionar majoritar, grupul elen OTE, au lansat pentru prima oară de când activează pe piaţă un magazin comun, în care sunt prezentate de o manieră integrată toate serviciile furnizate de cei doi operatori. Unul din cele şase astfel de magazine ce vor fi deschise la nivel naţional va fi deschis în Sibiu, anunţă zf.ro. "Într-un singur loc, clienţii vor putea să găsească un concept integrat, putând să aleagă dintr-o gamă variată de produse, de la telefoane mobile şi fixe, la accesorii, laptop-uri şi notebook-uri, precum şi servicii telecom de calitate", potrivit oficialilor celor două companii.
Romtelecom are la nivel naţional peste 350 de puncte de vânzare, prin propria reţea de vânzări, dar şi prin colaborarea cu Cosmote România şi Germanos şi alte parteneriate cu dealeri din întreaga ţară.
Cosmote România are o reţea naţională de vânzări, care cuprinde la acest moment, aproximativ 640 de magazine în toată ţara, incluzând 270 de magazine Cosmote România, magazine comune cu Romtelecom şi magazine Germanos.
Romtelecom oferă servicii de telefonie fixă, internet fix şi televiziune prin cablu, satelit şi internet. Operatorul oferă printr-o reţea CDMA şi telefonie şi net mobil. Cosmote oferă servicii de telefonie mobilă şi de net mobil de mare viteză.

Foto: zf.ro

 

Vizualizari: 194

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus