Vineri,
29.03.2024
Cer Senin
Acum
15°C

Bottesch: „e greu sa lucrezi in astfel de conditii”

Preşedintele Consiliului Judeţean, Martin Bottesch, s-a plâns astăzi de numărul mic de funcţionari angajaţi şi de faptul că noile măsuri ale Guvernului Boc se poate duce la blocarea instituţiei. „Este greu să lucrezi în astfel de condiţii. O perturbare gravă a activităţii ar însemna şi trimiterea forţată a angajaţilor în concediu neplătit. Având oricum personal prea puţin, o astfel de măsură ar însemna întârzierea lucrărilor, inclusiv a celor legate de realizarea de proiecte pe fonduri europene”, a declarat preşedintele CJ.

Din numărul total de 145 de posturi existente în statutul de funcţii al Consiliului Judeţean, la ora actuală sunt ocupate 113. Acestea se vor reduce la 107, dacă se iau în calcul angajaţii care vor pleca în pensie şi angajatele scare e află în concediu pentru creşterea copilului. Prin două ordonanţe de urgenţă s-au blocat toate posturile din administraţia locală.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Comentarii

2 comentarii

Om din cultura

Acum 14 ani

Dl. Bottesch are dreptate!
Raspunde

Ion Teleaga

Acum 14 ani

probabil esti un om din cultura prazului; administratiile sunt pigmentate peste tot in tara cu posturi ocupate de persoane inutile. mai clar, pentru mintea ta de oltean-sibian-bucurestean, sunt persoane in plus pe statele de salarii - clienti pulitici ai reprezentantilor vostri (exact, nici Johannis nu face exceptie!).
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus