Duminică,
27.11.2022
Partial Noros
Acum
5°C

Atentie la cei mici!

Medieşenii nu desconsideră valoarea Ceahlăului, echipă pe care o vor înfrunta pe teren propriu, sâmbătă de la ora 17:30. „Pentru noi este important să continuăm parcursul bun, pentru a rămâne cu plus trei la adevăr. Le-am subliniat jucătorilor să fie atenţi la meciul cu Ceahlăul pentru că este o echipă tînără, care joacă foarte bine faza defensivă, dar şi pe contraatac”, a spus Pustai, antrenorul medieşenilor. Până şi Ioan Horoba, directorul general al Gazului a mărturisit că meciul nu va fi unul uşor chiar dacă Ceahlăul este o echipă slab cotată „eu am emoţii la toate meciurile, dar mai ales când jucăm cu echipe de talia noastră, pentru că cu ele sunt cele mai dificile partide. Nu mă tem de Ceahlăul, dar trebuie să îi batem sâmbătă. Nu ne permitem alt rezultat”. Totodată, Horoba a anunţat că razilianul Eric de Oliveria, va rămâne la Mediaş. Din lotul pentru meciul cu Ceahlău ar putea lipsi Markovic care a acuzat dureri şi poate avea entorsă, iar Ktatochvil are contractură. Meciul Gaz Metan- Cehlăul Piatra Neamţ va fi transmis în direct pe GSP TV, la 17:30.

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus