Joi,
13.05.2021
Cer Senin
Acum
12°C

50 de medalii la patinaj

Clubul Sportv Şcolar se poate lăuda cu cele 50 de medalii pe care le-au câştigat la Tg. Mureş. Patinatorii s-au întors acasă cu o zestre bogată de la cea de-a IV a ediţie a Memorialului “Gall Karoly” de la Tg. Mureş, care s-a desfăşurat în perioada 20-22 august. Copiii au fost pregătiţi de profesorii Cristina Andrei şi Ion Armenciu şi au câştigat cele mai multe "podiumuri" de la concurs. Cele 50 de medalii au fost astfel împărţite: 18 de aur, 19 de argint şi 13 de bronz, iar câştigătorii sunt: Rareş Armeciu şi Ovidiu Frone la Juniori I (18-17 ani), Tudor Teodorescu la Juniori II (15-16 ani), Larisa Chinces, Teodora Vasilas, Dan Dobrota şi Adrina Danese la juniori III (13-14 ani), Paula Detesan, Andrada Tuta, Marius Dascălu şi Sebastian Teusan la Copii I (11-12 ani), Iulia Vasilas, Denisa Adamache, Andrea Grecu, Ştefana Motronea, Nicolae Avram şi Cătălin Ifrim la Copii II (9-10 ani) şi Denisa Băcilă şi Cristina Apolzan la Copii III (7-8 ani). Rezultatele prezentate au fost posibile cu sprijinul- Consililului Local şi Primăriei Sibiu, conducerile C.S.Ş.Sibiu şi C.S.Societatea de Patinaj Sibiu precum şi a firmelor de rulmenţi S.K.F.Bucureşti, TWICAM CHINA şi sprijinul părinţilor.

Comentarii

3 comentarii

tt

Acum 11 ani

succes
Raspunde

un oarecare

Acum 11 ani

In primul rand felicitari copiilor, antrenorilor, dar si parintilor pentru frumoasele rezultate. Dar nu inteleg pana unde este admisa lipsa de profesionalism la voi "gazetarilor"? Credeti ca daca nu ati specificat in articol disciplina sportiva la care au obtinut copiii aceste rezultate (poate nici macar nu stiti) cei care va citesc ziaru sunt cazuti din cocotier si-i puteti "face" afisand o fotografie cu o patinatoare artistica? E adevarat ca cele doua discipline sportive au cateva elemente comune (in aparenta - gheata si patinele) dar si acestea pana la urma sunt diferite. Iar daca nu stiati, aflati ca e vorba de patinaj viteza. Nu mai fiti asa superficiali!
Raspunde

uiewtyit

Acum 11 ani

Very nice site!
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus