Joi,
02.07.2020
Cer Senin
Acum
27°C

Monitorul de Sibiu, 25 august

25 August 2009 08:11

Monitorul scrie de maşinile confiscate de poliţişti aflate în garajele instituţiei. Spun că sunt automobile cu valoare de la 10.000 la 100.000 de euro. "Bunurile comune ridicate in vederea confiscarii care fac obiectul unor dosare penale sau in baza unor procese-verbale de contraventie sunt, in general, din categoria bunurilor care aduc atingere dreptului de proprietate intelectuala, precum si cele care fac obiectul comertului ilicit", spune sec agentul Adela Negoi, din cadrul Biroului de Relatii Publice al IPJ Sibiu. Voinţa, terenuri, câini.
Mai multe proiecte de hotărâre aflate pe agenda Consiliului Local Sibiu la şedinţa din această săptămână sun făcute "cocktail" într-un articol cu care Monitorul deschide ediţia de astăzi. "Municipalitatea are mare nevoie de bani. Daca nu poate vinde baza sportiva Vointa, incearca sa faca rost de bani de pe terenurile din Cartierul Tineretului. Cei care le-au primit, in 2004, cu drept de folosinta gratuita si cu obligatia de a construi locuinte, le vor putea cumpara, daca legislativul sibian va aproba, in sedinta de joi, proiectul initiat de Klaus Johannis", trage concluzia jurnalistul Monitorului de Sibiu, Alina Câmpean.

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus