Vineri,
29.03.2024
Partial Noros
Acum
17°C

Spanu: „Profesorii iau spaga!”

Directorul Direcţiei Judeţene pentru Tineret Sibiu, Claudiu Spânu, acuză o parte din dascălii sibieni că iau spagă din partea proprietarilor de tabere pentru a trimite copiii numai în anumite tabere şcolare. Spânu a declarat în cadrul şedinţei Colegiului Prefectural de săptămâna acesta că poate dovedi că anumite cadre didactie au primit atenţii pentru a trimite copiii în tabere private. „Profesorii iau şpagă şi nu contează pentru ei că părintele dă din buzunar mai mulţi bani pentru copilul lui”, a declarat Spânu. Acesta a mai spus că de cele mai multe ori condiţiile din taberele private nici nu se compară cu cele ale Direcţiei, cel puţin în judeţul Sibiu. Ca argument Claudiu Spânu a arătat că printre elevii îmbolnăviţi într-o tabără din judeţul Braşov în urmă cu câteva săptămâni şi ajunşi la spital se numără şi 24 de elevi sibieni. Spânu vrea ca profesorii care au ales să trimită copiii în acea tabără să fie traşi la răspundere. Directorul Direcţiei sibiene pentru tineret a fost oprit de prefectul Constantin Trihenea care a luat partea investitorilor privaţi. „Punctul de vedere pe care îl ai, ca părinţii să nu se mai ducă la privaţi, nu este corect şi nu este susţinut de politica Guvernului României”, a declarat atunci Trihenea. Răspunsul din partea lui Spânu a venit imediat: „îi trimitem la privaţi, dar la cei avizaţi de minister”. Referitor la primele acuzaţii poziţia inspectorului şcolar general Constantin Catrina a fost că dacă face acemenea afirmaţii Claudiu Spânu ar trebui să vină imediat şi cu dovezi, altfel nu pot fi luate măsuri.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Stefan Dobre

de Stefan Dobre

Administrație
Telefon:
0724 605 815

Comentarii

7 comentarii

cititor

Acum 14 ani

Daca si asta a ajuns director, e clar...
Raspunde

alt cititor

Acum 14 ani

A ajuns director... tot cu spaga... Ce-ti mai trebuie creier daca esti in partidul lui Base
Raspunde

un idealist

Acum 14 ani

Cine vorbeste de spaga!!!! Cel caruia trebuie sa-i dai spaga daca vrei ca unul din proiectele finantate de DJT din fondurile MTS sa fie declarat castigator. Pe asta chiar nu-l controleaza nimeni? Sau trebuie sa asteptam sa cada Guvernul...
Raspunde

jan

Acum 14 ani

ce fata de prost are papagalul asta span
Raspunde

Spânu

Acum 14 ani

jane ma-ta este si mai papagalita, si mai grasa, si mai laptoasa si infinit mai proasta!
Raspunde

a@a

Acum 14 ani

nu-l plsngeti voi pe Spanu de creier...are el mai mult decat voi toti la un loc. Si in legatura cu proiectele finantate, in timpul studentie, asociatia pe care o conduceam a luat ceva banuti de pe la Directie. Si eram intr-o asociatie studenteasca, deci, nici vorba de spaga! Inainte de a acuza, de ce nu invatati voi mai bine sa scrieti un proiect, sunt cursuri la toti pasii, si cand ati aflat cum e treaba cu SMART-ul poate vedeti altfel lucrurile, nu cu gandul doar la bani.
Raspunde

a@a

Acum 14 ani

erata: plangeti, studentiei. (sa nu ma vad corectat de unul cu mai mult creier)
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus