Duminică,
02.10.2022
Partial Noros
Acum
16°C

A reinviat echipa de rugby a Sibiului

Clubul Sportiv Municipal va reînvia echipa de rugby a Sibiului. "Am avut mai multe tentative de readucere a echipei de rugby, dar am renunţat din motive finaciare. Acum cu ajutorul antrenorului Florin Troancă, iniţiativa aparţinând lui, dar şi lui Horia Stoica, am făcut o echipă de rugby care va juca în Seria Vest, în Cupa României care va începe pe 19 septembrie", a declarat Viorel Cintean, directorul CSM. Antrenorul rugbyştilor, Florin Troancă, îşi pune speranţe mari în echipa nou înfiinţată care are o medie de vârstă de 21 de ani, majoritatea sportivilor fiind veniţi de la Clubul Sportiv Şcolar Şoimii Sibiu. „Am plecat de la dorinţa jucătorilor de a practica acest sport, ei au fost promotorii acestui proiect. Cupa în care jucăm este de fapt campionatul, însă cel real începe din martie", a spus Troancă, antrenorul rugbyştilor. Echipa astfel formată se va antrena pe terenul de pe Aleea Călăreţilor, acesta fiind omologat de Federaţia Română de Rugby. "Unii membri ai echipei au serviciu, îl termină şi vin la antrenamente. Practic ei fac sport din pasiune, se antrenează din pasiune”, a mărturisit Cintean. Cei care au sprijinit reînfiinţarea echipei, pe plan finaciar, sunt cei de la Consiliul Judeţean care au dat o sumă de 10.000 de RON, CSM şi Fundaţia de Rugby „Bebe Boboc”. Din lot fac parte 27 de jucători. Primul meci al echipei va fi pe teren propriu, sâmbătă, 5 septembrie, cu Universitatea Craiova, când elevii lui Troancă îşi vor testa limitele înainte de începerea Cupei României.

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Comentarii

3 comentarii

adi

Acum 13 ani

la ce ora?
Raspunde

pele

Acum 13 ani

dimineata pe nepisate.
Raspunde

mircea

Acum 13 ani

Bravo lor !!!!!!
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus