Vineri,
19.04.2024
Ceata
Acum
2°C

Marginimea Sibiului aduce Romaniei Oscarul in turism

România a primit astăzi premiul Golden Apple, echivalentul premiului Oscarului pentru turism, ce se acordă anual unei destinaţii turistice din lume. Premiul este acordat de către Fédération Internationale des Journalistes et Ecrivains du Tourisme – FIJET, iar destinaţia din ţară preferată de scriitorii europeni a fost Mărginimea Sibiului. “Oamenii sunt deschişi, primitori ceea ce înseamnă, de fapt, esenţa activităţii turistice. Noi, că organizaţie internaţională a ziariştilor de Turism avem menirea să promovăm şi să încurajăm turismul de pe toate meridianele”, a precizat Tijani Haddad, preşedinte FIJET, citată de Evenimentul Zilei. Mărginimea Sibiului a fost apreciată de scriitorii şi jurnaliştii francezi drept “cea mai romantică zonă de ecoturism din lume”. Alături de Mărginimea Sibiului au mai adus premii pentru România Delta Dunării şi Compania Aeriană Blue Air, pentru aportul adus în dezvoltarea turistică.
Toate cele trei premii vor fi decernate României în data de 6 septembrie, la Săliştea, în cadrul unei vizite a Comitetului Executiv FIJET. La ceremonia de decernare va participa şi Ministrul Turismului, Elena Udrea.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Comentarii

6 comentarii

turist

Acum 14 ani

poate îl invitaţi şi pe cel care v a introdus satele din Mărginime în circuitul turistic sau măcar îi aduceţi un omagiu preotului Zosim Oancea pentru ce a făcut la Sibiel. ar fi un gest de bun simţ
Raspunde

Anca

Acum 14 ani

Felicitari locuitorilor Marginimii Sibiului! Poate o sa ne povestiti mai pe larg despre ei.. Bravo!! Iata o stire ce ne incalzeste inimile.
Raspunde

Frecea

Acum 14 ani

Multumim lui Cindrea ca a reusit sa ne faca atat de cunoscuti !!!
Raspunde

Frecea PSD

Acum 14 ani

Asa era corect sa scrii la nume
Raspunde

Giovanni Ruggeri

Acum 14 ani

Dragi prieteni de ce, nici cu aceasta ocazie, nimeni nu s-a gandit sa spuna macar doua cuvinte despre Muzeul de icoane pe sticla din Sibiel si despre Parintele Zosim Oancea, care cu mare efort si sfintenie a pus cele mai solide si serioase baze pentru dezvoltarea turismului (si nu numai) la Sibiel si in Marginimea Sibiului? Cu adevarat Romania noastra draga nu isi-aminteste atat de usor de cei care i-au daruit atat de mult?
Raspunde

anti PD-L

Acum 14 ani

Ce contributie sau merit are UDREA in acest caz ca sa fie prezenta la eveniment ? Singurul motiv este publicitate in interes propiu si mai ales afisarea lipse de BUN SIMT , o mare aroganta si dispret asa cum au toti PD-L isti
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus