Joi,
06.10.2022
Ploi Scurte
Acum
5°C

CJ mai are de dat 1,25 mil. lei pe noul sediu

Pe lângă cele 2,92 de mil. de lei, fără TVA, pe care Consiliul Judeţean le va plăti pentru noul sediu ce se construieşte în curtea instituţiei, din bugetul public vor mai fi cheltuite alte aproximativ 1,25 de milioane de lei, pentru "etapa a II-a" a ridicării noului edificiu. Pentru această "etapa a II-a", Consiliul Judeţean Sibiu a lansat o licitaţie cu termen limită săptămâna viitoare, pe 9 septembrie 2009, licitaţie ce poartă numele "execuţie lucrări: sală de conferinţe şi spaţii conexe Consiliul Judeţean Etapa a II-a". Potrivit documentaţiilor de licitaţie publicate de Premier Data, lucrările a căror valoare este estimată la 1,25 milioane de lei fără TVA, ar trebui finalizate până în octombrie anul viitor. Caietele de sarcini fac referire la lucrări suplimentare pentru instalaţiile de încălzire şi climatizare, la arhitectura clădirii şi la instalaţiile electrice. în vara anului trecut, CJ Sibiu a atribuit firmei sibiene Sinecon proiectarea şi execuţia extinderii sediului instituţiei cu o sală de conferinţe de 115 locuri, plus alte birouri şi spaţii conexe într-o clădire cu regim de înălţime S+P+E+M.

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Traian Deleanu

de Traian Deleanu

Investigații, Administrație
Telefon:
0740 039 148
E-mail: traian[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus