Marţi,
25.01.2022
Cer Senin
Acum
-19°C

Info-desk-urile intra in conservare. Sub tabla groasa

Deşi sezonul turistic în Sibiu este departe de a se fi terminat, o parte din info-desk-urile pentru turişti amplasate de municipalitate în ultimii ani au intrat în conservare. In mod forţat pentru că sibienii au avut grijă să le distrugă în aşa hal încât ele să nu mai poată fi folosite la nimic. In imaginea alăturată puteţi vedea un astfel de info-desk amplasat chiar pe Bulevardul Nicolae Bălcescu. Inofensivul dispozitiv de informare a fost atât de avariat şi deteriorat încât autorităţile l-au acoperit cu o folie de tablă pentru a nu fi nevoiţi să-l ia de tot de acolo. Nu este singurul caz. Cele mai multe astfel de info-desk-uri sunt încărcate de expectoraţii, apoi ciobite de pietre aruncate în monitor. Pentru exemplificare, când mai aveţi drum pe centru aruncaţi o privire la info-desk-ul amplasat la intrare pe Bulevardul Nicolae Bălcescu, în vecinătatea parcării de la Cazarma 90. Lângă panoul cu filmele de săptămâna acesta de la Cinema Arta. In 2007, primăria a montat prin Casa de Cultură a Municipiului primele astfel de info-desk-uri ca şi proiect în cadrul Capitalei Culturale Europene. Au fost cinci aparate de acest gen amplasate atunci. Valoarea totală a investiţiei a fost de aproximativ 44.000 de euro. In luna mai a anului trecut alte şase aparate similare şi-au găsit locul în zonele aglomerate din Sibiu. „Acest proiect multimedia a venit ca o completare la sistemul digital de informare deja existent la nivelul oraşului şi va continua să se extindă”, spunea atunci primarul. Nu toţi sibienii l-au auzit.

Stefan Dobre

de Stefan Dobre

Administrație
Telefon:
0724 605 815

Comentarii

1 comentarii

sibi

Acum 12 ani

la teatru au furat si monitorul, a mai ramas suportul; ne facem de minune, astfel de lucruri se intampla doar in regat. Pentru ce sunt platiti politistii comunitari? Sa se plimbe la brat doi cate doi?
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus