Luni,
05.12.2022
Cer Senin
Acum
-0°C

Vanzarea terenurilor din Cartierul Tineretului, incepand din acest an

Conducerea administraţiei locale intenţionează să înceapă până la sfârşitul acestui an procedurile de vânzare a terenurilor împărţite în Cartierul Tineretului. Luna trecută, Consiliul Local a decis ca cei aproximativ 450 de beneficiari de teren în respectivul cartier să-şi poată cumpăra, cu aprobarea legislativului local, lotul concesionat, dar numai după finalizarea locuinţelor. Pentru a stabili preţul de vânzare a terenului, executivul local a comandat o expertiză. "Preţul se stabileşte de către un evaluator independent. Tranzacţiile vor avea loc numai la cererea persoanelor beneficiare. Sper să demarăm lucrurile în cursul acestui an", spune primarul Sibiului, Klaus Johannis. Potrivit agenţilor imobiliari, în mod normal, preţurile de vânzare a terenurilor ar trebui să se încadreze între 35 şi 50 de euro pentru un metru pătrat. Cele aproximativ 450 de loturi împărţite au suprafeţe cuprinse între 264 şi 400 de metri pătraţi. Deocamdată, în Cartierul Tineretului a început asfaltarea primei străzi - strada Orhideelor -, mare parte din zonă fiind acoperită de reţelele de apă şi canalizare. "Lucrurile nu sunt simple în ceea ce priveşte alimentarea cu gaz. Dacă se va merge în acest ritm, cartierul va fi săpat şi răs-săpat timp de zece ani de acum încolo. E.On Gaz nu introduc reţelele fără solicitări, sibienii nu se mută fără gaz", a adăugat primarul.

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Traian Deleanu

de Traian Deleanu

Investigații, Administrație
Telefon:
0740 039 148
E-mail: traian[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

1 comentarii

Primul care comenteaza...

Acum 13 ani

Daca se va vinde cu pretul din articol nu stiu unde mai este avantajul de a primi un teren din partea PRIMARIEI. La un asa pret gasesti teren in zone mult mai bune unde nu suna maneaua in tot cartierul si haitele de caini sunt mai putin numeroase... Este o bucurie foarte mare ca dupa ce iti bagi toata averea primita de la banci in construirea casei sa te mai gandesti de unde mai scoti inca o gramajoara de EURO (traim in UE) ca totul sa fie pe numele tau... La inceput era vorba ca nu va exista santier vesnic...se pare ca E.On Gaz sunt mult mai puternici decat cel mai puternic primar din tara... Sper totusi ca pretul din articol este doar pentru ca acest articol sa fie mai piperat...
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus