Joi,
28.10.2021
Ceata
Acum
-3°C

A murit actorul Nicu Constantin

Nicu Constantin a decedat, marţi, la vârsta de 70 de ani, în urma unui stop cardiorespirator, el fiind internat timp de peste patru luni la Spitalul Clinic Militar de Urgenţă din Capitală, pentru suferinţe pulmonare severe, informează Mediafax. Comandantul Spitalului Militar, generalul Ioan Sârbu, a declarat că actorul Nicu Constantin a decedat la ora 16.45, după ce la ora 14.00 a avut un stop cardiorespirator, medicii reuşind atunci să îl readucă la viaţă. Două ore mai târziu actorul a încetat din viaţă, după ce a suferit un al doilea stop cardiorespirator. Soţia actorului a fost permanent în spital alături de acesta, pe toată durata spitalizării.
Actorul împlinise 70 de ani în 31 iulie, el fiind internat în Spitalul Militar din 11 mai. Nicu Constantin s-a născut la 31 iulie 1939, la Eforie Sud. El a urmat Şcoala de Marină din Constanţa şi Şcoala de Arte din Bucureşti. A fost vedetă a Teatrului Satiric "Constantin Tănase" din Bucureşti între 1960 şi 2000, unde a susţinut peste 9.000 de reprezentaţii.
Între 1979 şi 1982 a fost actor al Teatrului Naţional de Operetă. A participat la peste 600 de emisiuni radio şi peste 300 de emisiuni de televiziune. Şi-a povestit experienţa de viaţă în cartea autobiografică "Ochelarii miraculoşi".

Comentarii

1 comentarii

david

Acum 12 ani

PACAT! Minunat actor si comic.Bunul Dumnezeu sa-l ierte!Fie-i tarana usoara!
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus