Vineri,
29.03.2024
Cer Senin
Acum
12°C

Mediesenii primesc 96 tone de alimente

75 tone de făină şi 21 tone de zahăr vor ajunge până la sfârşitul anului în municipiul Mediaş.
 Aceste alimente sunt distribuite pe baza Hotărârii de Guvern nr.600/13.05.2009 privind stabilirea beneficiarilor de ajutoare alimenmtare care provin din stocurile de intervenţie comunitare destinate categoriilor de personae cele mai defavorizate din România şi atribuţiile instituţiilor implicate în plan European. In municipiul Mediaş 4.886 de personae vor beneficia de aceste alimente. “Prin beneficiari înţelegem potrivit actului normativ: familiile şi persoanele singure care primesc ajutor social, şomerii care beneficiază de indemnizaţie de şomaj, pensionarii cu venituri sub 400 lei/lună, persoanele cu handicap grav şi accentuat, adulţi şi copii, neinstituţionalizate”, arată reprezentanţii primăriei medieşene. În prima fază municipalitatea medieşeană va primi de la Consiliul Judeţean 20 tone de faină pe care le va distrui începând de săptămâna viitoare la sediul Meditur, pe Şoseaua Sibiului Nr.100 A.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Vizualizari: 385

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus