Miercuri,
03.06.2020
Parțial Noros
Acum
7°C

Modernizarea drumului Jina - Sugag data unei firme din Alba Iulia

17 Septembrie 2009 11:25

Soţii Emil şi Angelica Oancea, prin intermediul firmei Roemi Group SRL din Alba Iulia, au primit o lucrare de 8,74 milioane de lei, fără TVA, de la Consiliul Judeţean Sibiu. Lucrarea vizează reabilitarea drumului Jina - Şugag, localitate din judeţul Alba. Drumul are o lungime totală de aproximativ zece kilometri, dintre care, aproximativ 5,7 km sunt pe teritoriul judeţului Sibiu. Modernizarea drumului ar trebui finalizată în 2011, iar cea mai mare parte a fondurilor sunt alocate prin intermediul Programului Operaţional Regional, în scopul reabilitării şi modernizării infrastructurii din zona turistică Mărginimea Sibiului - Valea Sebeşului. Firma câştigătoare a licitaţiei de atribuire a lucrărilor - licitaţie organizată de CJ Sibiu - a avut anul trecut o cifră de afaceri de 5,38 milioane de lei, cifră de afaceri realizată cu un număr mediu de 39 de angajaţi. Lucrarea este singura câştigată de Roemi Group, prin licitaţie publică. Emil Oancea este asociat în alte cinci societăţi comerciale, dintre care două au intrat în lichidare din 2004. Roemi Group este firma cu cea mai mare cifră de afaceri înregistrată anul trecut, dintre toate societăţile la care cei doi soţi sunt asociaţi sau acţionari.

Traian Deleanu

de Traian Deleanu

Investigații
Telefon:
0740 039 148
E-mail: traian[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

5 comentarii

ovidiu pop

Acum 10 ani

Pai ,acuma, vreti Alba sa fie Neagra. Sa faca treaba buna si o sa-i pomeneasca toti calatorii care trec pe acolo.Le doresc sa aiba timp bun si utilaje la fel
Raspunde

C.Mos

Acum 10 ani

Nu credeti ca ALBA sau nu important este sa se faca?Iar ne intoarcem la "capra vecinului ?
Raspunde

Eugen, pt. 2

Acum 10 ani

esti beat cand scrii, sau esti beat de obicei? cel de la 1 are dreptate, articolul face niste insinuari dar nu se exprima in clar: DE CE O FIRMA DIN ALBA (si nu din Bucuresi sau SUA) , de ce o firma mica, se pune la indoiala capabilitatea firmei prin cifrele care se prezinta....da nu tot prostu pricepe!
Raspunde

NOI, pentru sibian

Acum 10 ani

ca taica-tau a facut o mare greseala cand a fecundat-o pe maica-ta!
Raspunde

sibian

Acum 10 ani

ce ati vrut sa ziceti cu articolul asta?
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus