Joi,
29.09.2022
Parțial Noros
Acum
10°C

Politia cauta criminalul care a sugrumat traficul

Din ciclul limba de lemn face bureţi, Monitorul de Sibiu ne prezintă la zi situaţia din traficul auto de la toamnă. "Toamna aceasta se anunta un cosmar pentru soferii sibieni. Primaria a deschis santiere pe mai multe strazi din oras si a programat alte lucrari inainte ca cele aflate in derulare sa fie finalizate. Pana la 30 noiembrie, circulatia se va desfasura cu mare greutate, traficul fiind restrictionat in multe cartiere din oras. In paralel, se lucreaza la refacerea retelei de canalizare, asfaltari si marcaje pentru parcari".
Spune-mi cu cine eşti prieten ca să-ţi spun despre ce scrii mâine. Monitorul continuă "investigaţiile jurnalistice" referitoare la ce se întâmplă prin Mediaş. "In plina criza economica, una dintre cele mai mari companii ale judetului Sibiu prospera. Societatea Dafora SA Medias a reusit sa inregistreze un profit mai mare decat cel inregistrat anul trecut. Secretul sau este accesul la banii publici gestionati de SNGN Romgaz SA, facilitat de insusi directorul general al societatii de stat. Marcel Piteiu, prieten si chiar asociat cu Gheorghe Calburean - principalul actionar al companiei Dafora, a deschis „robinetul" cu bani imediat ce a fost instalat la carma Romgaz.". Aţi înţeles? E naşpa.

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Comentarii

2 comentarii

hmjomiiz

Acum 11 ani

XsztNW ***\"***glzypgoykwew.com/\">glzypgoykwew</a>, [url=***wdacafendbnk.com/]wdacafendbnk[/url], [link=***cpschqsafgcc.com/]cpschqsafgcc[/link], ***bouejsfxzuka.com/
Raspunde

Ilie Vlad

Acum 10 ani

Doar traficul auto exista in Sibiu? Ia incercati sa mergeti de la Piata Cibin la Teatrul Gong cu caruciorul cu copil in el. Este dezastru, pe langa ca este foarte ingust trotuarul mai este si spart.
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus