Duminică,
28.04.2024
Cer Senin
Acum
21°C

Tribuna simte mirosul falimentelor locale

Fără să dea importanţă proiectului de pe Sitex, jurnaliştii de la Tribuna atenţionează în deschiderea ziarului că angajaţii echipajelor SMURD nu şi-au primit salariile pe luna august. Şi că s-ar putea să nu primească banii nici în cursul acestei luni. Motivul este unul destul de grav, însă insuficient exploatat de jurnalişti: apropierea falimentului administraţiilor locale. "Potrivit protocolului de înfiinţare şi funcţionare a serviciului SMURD de la Copşa Mică, pe lângă primăria din oraş, celelalte 6 primării din comunele deservite de acest serviciu trebuie să plătească o taxă pentru funcţionarea SMURD. În acest moment, primăria din Târnava are cele mai mari datorii, respectiv 55.000 de lei. În acest condiţii, administraţia din Copşa Mică nu poate achita salariile pompierilor-salvatori de la SMURD", scrie jurnalistul Vasile Antipa.


Dar, staţi liniştiţi, ceea ce nu s-a mai văzut demult la Sibiu, vom vedea mâine, în chiar Piaţa Mare a oraşului. Primăria a aprobat organizarea unei expoziţii auto. "BMW, Audi, Peugeot, Volkswagen, Renault, Toyota, Mitsubishi, Suzuki, Fiat, Alfa Romeo, Skoda, Mazda, KIA, Dacia şa aduc cele mai noi modele la kilometrul zero din Sibiu. Primul astfel de eveniment organizat de dealeri la Sibiu în colaborare cu Primăria municipiului Sibiu promite pe lângă drive test, promoţii şi discount-uri, nenumărate surprize. Vom reveni", promit cei de la Tribuna.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Comentarii

2 comentarii

b

Acum 14 ani

c emasina e aia Ranmault, ca n-am mai auzit? ba da prosti sunteti
Raspunde

b

Acum 14 ani

Renmault am vrut sa scriu
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus