Vineri,
09.12.2022
Innorat
Acum
9°C

Birocratia si criza economica au intarziat Ibis Sibiu

Birocraţia sistemului şi dificultăţile apărute în obţinerea finanţărilor au contribuit decisiv la întârzierea inaugurării hotelului Ibis Sibiu cu zece luni, potrivit oficialilor Continental Hotels Sa. Hotelul din Sibiu, o investiţie de nouă milioane de euro a fost inaugurat azi, 23 septembrie, deşi termenul iniţial de finalizare a proiectului era fixat în noiembrie, anul trecut. Ibis Sibiu este rezultatul parteneriatului între Continental Hotels SA şi Accor. "Ibis este un tip de hotel care se potriveşte foarte bine pieţei româneşti", a declarat, la inaugurare, directorul general al Continental Hotels SA, Radu Enache. Hotelul din Sibiu este al patrulea hotel de tip Ibis din România, precedentele unităţi fiind deschise în Bucureşti, două şi în Constanţa. Managementul Ibis Sibiu şi-a propus pentru acest an atingerea unui grad mediu de ocupare de 52 la sută şi venituri de 3 milioane lei. În luna august, hotelul a avut un grad de ocupare de 21 la sută. Ibis Sibiu are 195 de camere, un restaurant cu specific internaţional şi o capacitate de 110 locuri, terasă de vară, dar şi un centru de conferinţe cu o capacitate maximă de 600 locuri.

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Comentarii

5 comentarii

mihai curtean

Acum 13 ani

io ma tot minunez de pret. 59 de euro pentru doua stele?! nu prea inteleg. unde mai pui ca exact langa ei, la simba (trei stele), pretu-i 29 de euro... acum nu stiu unde-s conditii mai bune, insa dac-as fi turist si as intra in oras dinspre brasov, vazand ambele preturi afisate ostentativ, m-as duce la trei stele cu 29 de euro. ma rog, parerea mea. oricum, cei de la marketing ar trebui concediati pentru afisarea pretului cu litere enorme, cand chiar langa ei se afla, cum am spus, o oferta mult mai avantajoasa. mai mult, vad ca este afisata si la strada, chiar de 3 ori suma (pentru zilele saptamanii, pentru weekend-uri, pentru conferinte), de parca ar fi oferta ofertelor...
Raspunde

ssss

Acum 13 ani

nu e doua stele ci 4
Raspunde

...

Acum 13 ani

pe bannere apar doua stele mari si late. in cazu-n care ele fac parte din sigla, tot greseala de marketing este.
Raspunde

Je

Acum 13 ani

pe 'Ora de Sibiu' zice ca e locatie de 3*...
Raspunde

ANDREI

Acum 13 ani

Hotelul IBIS Sibiu este cotat la 3 stele. Ce vedeti Dvs. in sigla sunt 2 maci, care nu au nicio legatura cu clasificarea hotelului. De altfel, macii simbolizeaza logo-ul lantului international hotelier Ibis la nivel mondial.
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus