Joi,
28.03.2024
Cer Senin
Acum
13°C

No, ce-ati patit domnu Carabulea?

Adevărul de Seară scrie că afaceristul sibian Ilie Carabulea are din ce în ce mai mulţi contestatari în privinţa proiectului de ansamblu rezidenţial care vrea să îl facă prin Sitex Dumbrava, am încheiat citatul. Nu înţeleg foarte bine dacă se referă la primarul Johannis sau la Ordinul Arhitecţilor. Că dacă se referă la arhitecţi, niciunul n-a prea fost de acord cu cartierul. Carabulea ar fi vrut ca acolo să fie amenajate în total aproape1400 de apartamente, un complex comercial, restaurant, club, grădiniţă şi after school şi parcări aferente, numai că la şedinţa ordinară a Consiului Local, proiectul a fost reanalizat în prealabil de comisia de specialitate şi a primit recomandarea de neavizare. Mai mult primarul Klaus Johannis, s-a ridicat în plen şi a spus sec că „retrag acest proiect de pe ordinea de zi”. Decizia are legătură şi cu faptul că Ordinul Arhitecţilor din România, Filiala Sibiu-Vâlcea, a trimis o scrisoare de două pagini consilerilor locali prin care explică faptul că trebuie cerută reducerea regimului de înălţime al imobilelor la un nivel de maxim 28 de metri şi au fost semnalate alte aproape zece nereguli în privinţa acestui proiect, scrie Adevărul de Seară.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Comentarii

2 comentarii

ilie

Acum 14 ani

dute la crint la peste sau vanatoare ca de altceva se ocupa altii
Raspunde

viorel

Acum 13 ani

zona trebuie impadurita nu defrisata !
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus