Miercuri,
12.06.2024
Innorat
Acum
22°C

ROGER a inceput scoala

Universitatea Româno-Germană din Sibiu a avut ca invitaţi la festivitatea de deschidere a noului an universitar pe Viceconsulul Rainer Huss, reprezentantul Consulatului General al RF Germania în România,  Florin Orlăţan, subprefectul Judeţului Sibiu, Iordan Nicola, secretarul Consiliului Judeţean Sibiu, Ofelia Miclea, prorectorul Universităţii Lucian Blaga din Sibiu, Cristine Manta Klemens, inspector şcolar general adjunct şi mulţi alţii.

„Doresc să urez studenţilor un cald şi sincer bun venit în Universitatea noastră. Pe cei din anii II, III şi IV doresc să-i felicit pentru rezultatele obţinute şi să le urez succes în noul an universitar. În ceea ce-i priveşte pe “boboci”, pentru ei această zi este deosebit de importantă, ea marchează o nouă etapă în viaţa lor, un nou început de drum. Ei s-au îndreptat spre noi cu încredere, cu speranţă şi sunt marcaţi de bucurii şi emoţii inerente oricărui început”, a spus Hortenis Gorski, rectorul ROGER.

În prezentarea Universităţii prorectorul Alexandru Hampu a ţinut să menţioneze că în această perioadă de criză viitorul la Universitatea Româno-Germană nu este deloc sumbru. Pentru noul an universitar s-au oferit peste 600 de locuri la studiile de licenţă şi peste 400 de locuri la programele de masterat. Studenţilor din anul I li se oferă burse de studiu din partea Universităţii şi burse de merit din partea companiilor partenere.

“Cadrele didactice şi conducerea Universităţii Româno-Germane din Sibiu sunt mulţumite. În anul universitar, care s-a terminat, s-a reuşit să se recunoască CNCSIS Editura BURG, să se înfiinţeze Secretariatul Tehnic Permanent pentru Regiunea Centru, să se autorizeze  Facultatea de Inginerie cu specializarea Inginerie economică în domeniul electric, electronic şi energetic, şi să se acrediteze două noi programe de masterat Managementul resurselor umane şi Managementul proiectelor cu finanţare europeană” a declarat prorectorul Universităţii Româno-Germane, conf.univ.dr. Alexandru Hampu.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Comentarii

1 comentarii

anonim

Acum 14 ani

Bafta multa studentiilor!!!
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus