Joi,
28.03.2024
Partial Noros
Acum
17°C

Muntean, director la Transgaz. Incep schimbarile


Directorul general al Transgaz, Ioan Rusu a fost înlocuit din funcţie de ministrul Economiei, Adriean Videanu. Noul director, este un fost director, preşedintele PD-L Mediaş, Florin Muntean. Decizia ministrului a venit după ieşirea PSD de la guvernare, Ioan Rusu rămânând fără sprijin politic. Numirea lui Muntean a venit oarecum aşteptat, deşi acesta îşi manifestase în dese rânduri dorinţa ca în această funcţie să fie numită o persoană din societate, fără carnet de membru de partid, pentru a nu fi schimbată în funcţie de ce partid conduce guvernul. "Cel mai important lucru este ca societatea Transgaz să aibă un om din interior, susţinut de PSD şi PD-L. De asemenea, este foarte important ca viitorul director să fie agreat de toata structura de profesionişti din Transgaz", spunea Muntean în urmă cu câteva luni.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Vizualizari: 425

Comentarii

3 comentarii

iyo

Acum 14 ani

No comment!!! Foamea este mare in Romania, iar onoarea nu-si mai are locul, se pare!!! Pacat ca oamenii din Medias nu realizeaza ce politicieni mincinosi sunt la PDL si inca tot ii mai sustin si ii voteaza. Prostia e la putere si in Medias, sau mai ales!!!
Raspunde

Casu

Acum 14 ani

De ce nu l-au pus pe Arcas - omul cu galeata rosie - director la Transgaz, ca sa puna pe butuci si "Gazul" cum a pus Automecanica, ca de, e specialist PSD- ist.
Raspunde

dinamo

Acum 14 ani

cel mai potrivit in aceasta functie era dl.PARASCHIV NELU dar se pare ca si la Medias tot partidul e la putere si MAFIA.Fraieri cu F mare.
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus