Duminică,
02.10.2022
Cer Senin
Acum
12°C

Indienii au luat premiul fotografilor sibieni

Marile premii ale celei de-a XIII-a ediţii a Salonului Internaţional de Artă Fotografică de la Sibiu au revenit unor artişti din India, au anunţat, azi, organizatorii evenimentului, reprezentanţii Fotoclubului Orizont Sibiu. Potrivit unui comunicat de presă transmis de organizatori, marele premiu, în valoare de 1.000 de euro, a fost adjudecat, la secţiunea reportaj, de Partha Pal (India) cu imaginea "Monnsoon in Kolkata", iar la secţiunea cu temă liberă de Sudip Roychoudhury cu lucrarea "Morning Prayer". În concurs au fost înscrise peste 1.600 de imagini fotografice din 20 de ţări. "În fiecare an, artiştii indieni au ştiut să aducă India, în esenţa ei cea mai profundă, «împachetată» toată într-o singură imagine. Anul acesta imaginile lor au cules la Sibiu laurii binemeritaţi", se arată în comunicat. Ca şi la ediţiile anterioare, juriul a fost format din personalităţi ale lumii fotografice naţionale şi internaţionale. Preşedintele juriului a fost Yvon Piazza, iar membrii au fost HonFLPA (Luxemburg), Romain Nero (Luxemburg), Balási Csaba (România), Fred Nuss (România) şi Radu Stănese (România). Celelalte premii - câte trei la fiecare categorie de concurs - au fost adjudecate de artişti din India, Belgia, SUA, Germania şi România. Lucrările selecţionate de juriu vor fi vernisate, în 1 noiembrie, în sala de expoziţii a Primăriei Sibiu.

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Comentarii

2 comentarii

Siimplu cititor

Acum 12 ani

Hm Fred Nuss .. Radu Stanese..ma intreb daca nu putem vedea cateva dintre minunatiile lor aici..poate se indura cineva sa ne delecteze si cu imagini..
Raspunde

ziegenthal vasilica

Acum 12 ani

Si le-ati dat bah si cate un "aifon" , daca tot o fost concurs?
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus