Duminică,
25.09.2022
Cer Senin
Acum
13°C

Shotokan. Karate. Campionat

Sala polivalentă a Şcolii Generale nr.9 “Mihai Eminescu”, situată pe strada Oştirii va găzdui la finele acestei săptămâni Cupa României la Karate Shotokan şi, totodată, stagiul tehnic Shotokan KarateDo Internaţional (kata, kumite). Acest din urmă eveniment este coordonat de maestrul japonez Manabu Murakami, director tehnic al Federaţiei Internaţionale SKI şi invitat special la cele două evenimente Cu această ocazie vor fi prezenţi la Sibiu sportivi de la 14 cluburi din ţară şi din Ungaria. Ambele evenimente vor începe de vineri şi se vor derula până duminică, zilnic, între orele 09 şi 19. La Cupa României vor participa sportivi din categorii de vârstă cuprinse între 12 şi 40 ani din toată ţara, fiind înscrişi aproximativ 120 de sportivi. Intrarea este liberă la ambele evenimente.

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus