Vineri,
29.03.2024
Cer Senin
Acum
15°C

A doua victorie pentru CSM Sibiu

Rugbiştii de la CSM Sibiu au bifat a doua reuşită, în turul Cupei României, prin victoria cu 39-0 împotriva echipei CSU Alba-Iulia, sâmbătă, pe terenul "Bebe Boboc" din Valea Aurie. Elevii lui Florin Troancă şi-au luat revanşa după ce, înainte de începerea cupei, au pierdut amicalul cu echipa din judeţul vecin. Sibienii au înscris nu mai puţin de şapte eseuri prin Mitocaru, Giurgiu, Troancă, Raulea şi Claudiu Arion. Prima victorie a rugbyştilor a fost împotriva echipei CSM Braşov însă la masa verde. CSM Sibiu mai are o înfrângere în cupă cu Târgovişte. În momentul actual, după trei etape, rugbiştii ocupă poziţia secundă în clasament după Arsenal Târgovişte.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus