Joi,
17.06.2021
Cer Senin
Acum
20°C

Campanie curata la Sibiu. Probleme in judet (update)

Până în acest moment, echipele electorale ale candidaţilor înscrişi în cursa pentru campania prezidenţială nu au creat nicio problemă în municipiul Sibiu. „Reamintim echipelor care se ocupă de publicitatea electorala, e interzisă lipirea pe garduri, stâlpi şi clădiri fără acordul proprietarilor”, a ţinut primarul Sibiului să reamintească echipelor electorale. Pentru campania electorală, în Sibiu au fost alocate 20 de locuri speciale în care este permisă lipirea afişelor electorale ale candidaţilor. Acestea sunt pe b-dul Victoriei, la cazarma 90, pe str. Smârdan, în Piaţa Iancu de Hunedoara, pe str. Macaralei, pe Haţegului, pe străzile Sibiel şi Luptei, în Piaţa Cluj, pe str. Lungă, pe Turnului, în faţa Pieţei din Vasile Aaron, în Piaţa Rahovei, pe Aleea Turnu Roşu, pe str. Vasile Aaron, pe Ocnei, în Piaţa Gării, pe Bulevardul Coposu şi pe Calea Dumbrăvii. „Până acum nu am avut probleme cu afişajele electorale. Nu s-a dat nicio amendă”, mai spune Johannis

Probleme în comunePoliţiştii sibieni au descoperit trei incidente electorale în zona rurală a judeţului. În Apoldu de Jos, un banner electoral a fost deteriorat iar la Aţel, un afiş lipit legal a fost rupt. Deasemenea, poliţiştii au descoperit la Cârţa că minori sub 16 ani sunt folosiţi de echipele electorale pentru distribuirea şi amplasarea de materiale de propagandă. În toate aceste cazuri s-au dat amenzi.

Bogdan Brylynski

de Bogdan Brylynski

Editor
Telefon:
0722 227 297

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus