Vineri,
29.03.2024
Cer Senin
Acum
15°C

Consiliul Judetean are scapari la gramatica

Subiectul 1
 Jucăm un joc: luaţi două carioca, una cu roşu şi alta cu verde. Citiţi următoarele două titluri: “PROIECT DE HOTĂRâRE privind aprobarea Contractului de asociere al unităţilor administrativ-teritoriale membre ADI ECO SIBIU pentru proiectul „Sistemul de management integrat al deşeurilor în judeţul Sibiu”” şi “PROIECT DE HOTĂRâRE privind aprobarea aderării de noi membrii la  ADI ECO SIBIU pentru proiectul „Sistemul de management integrat al deşeurilor în judeţul Sibiu””. Sunt două titluri de proiecte de hotărâri dezbătute şi aprobate de Consiliul Judeţean Sibiu. Titlurile celor două proiecte sunt copiate exact aşa cum apăreau ele pe ordinea de zi a sedinţei de săptămâna trecută şi cum probabil încă se mai găsesc pe site-ul instituţiei. Mai citiţi-le o dată şi încercuiţi cu roşu trei erori gramaticale!
Răspuns:
La momentul votului consilierii judeţeni Corneliu Bucur şi Dănuţ-Viorel Voinea au luat cuvântul. Ei au identificat cele trei erori gramaticale. Este vorba despre “contractului de asociere a unităţilor” şi nu “al unităţilor”, asociere “la proiectul” şi nu “pentru proiectul” şi, în fine, “ noi membri” nu “ noi membrii”. Corectura se face cu carioca verde.
Nota bene: erorile nu au fost semnalate de inspectorul şcolar adjunct, Christine Manta Klemens.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Stefan Dobre

de Stefan Dobre

Administrație
Telefon:
0724 605 815

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus