Joi,
25.07.2024
Parțial Noros
Acum
24°C

Lupte grele pentru sefia Garzii Financiare


În momentul redactării acestui material, Garda Financiară Sibiu nu avea niciun şef. Cu Nicu Florescu demis, în ultima zi lucrătoare a săptămânii trecute a venit şi ordinul privind încetarea din funcţia de conducere a lui Gabriel Gheorghe, numit interimar în locul lui Florescu. Democrat-liberalii sibieni vor la conducere un apropiat clar al partidului lor, iar acesta a apărut în persoana lui Ştefan Opriş, şef al Administraţiei Finanţelor Publice pentru Contribuabilii Mijlocii din cadrul Direcţiei Finanţelor Publice Sibiu. Conducerea Gărzii Financiare Sibiu înseamnă şi postul de comisar şef adjunct, care este pregătit de democrat-liberali pentru Nicolae Fumurescu, acum comisar superior în cadrul Gărzii Financiare Sibiu. Despre Nicolae Fumurescu există informaţii referitoare la plângeri penale, depuse inclusiv la Instituţia Prefectului. Constantin Trihenea, prefectul Sibiului, contrazice aceste informaţii. "Cu siguranţă nu există aşa ceva, depus la noi la instituţie. Cât priveşte numele pentru conducerea Gărzii Financiare, acestea nu le cunosc, ele sunt propuse, în cazul de faţă, de reprezentanţii Agenţiei Naţionale de Administrare Fiscală", a declarat prefectul Trihenea. Discuţiile de la finele săptămânii trecute includeau şi alte nume pentru posturi rămase vacante la Sibiu. Unul dintre acestea este cel de la conducerea Direcţiei Judeţene pentru Accize şi Operaţiuni Vamale. Bursa zvonurilor de la finele săptămânii trecute îl aminteau pentru acest post pe Ionuţ Hămbăşan, fost europarlamentar. Ionuş Hămbăşan nu a vrut să comenteze. "Nu în locul domnului Boţa", a mai spus Hămbăşan.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Traian Deleanu

de Traian Deleanu

Investigații, Administrație
Telefon:
0740 039 148
E-mail: traian[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

5 comentarii

rabla sibiana

Acum 14 ani

Ziar de rahat! pe formatul tiparit scrieti ,, Stefan Opris este finul directorului coordonator adjunct al Finantelor Publice Sibiu. Si pentru a inchide cercul, acesta este unchiul lui Dumitru Domnariu, consilier judetean si printre principalii finantatori ai campaniilor PDL" In formatul electronic, ati scos acest pasaj! HALAL PRESA ,,INDEPENDENTA''..........
Raspunde

Mihai

Acum 14 ani

Vai de capul nostru...In ce tara traim.. Asa ne trebuie daca suntem prosti!
Raspunde

misto

Acum 14 ani

Misto faza cu nemjugurile stearsa din editia electronica! Concluzia este ca banii ciobanilor din Marginime au gust de "Mai -ada" si la Capitala. Si uite asa telemeaua cu gust de motorina conduce tot mai mult judetul si orasul.
Raspunde

SIBY

Acum 14 ani

TREBUIE CA CEI CARE AU SPONSORIZAT CAMPANIA PDL SA-SI POATA RECUPERA "INVESTITIILE" SI ACUM LI SE OFERA FUNCTII TARI DE UNDE-SI VOR TRAGE AVERILE SI RECUPERA DE 10 ORI BANII. OAMENI DE NIMIC FARA PIC DE RUSINE. UNDE ESTI TU TEPES DOAMNE?
Raspunde

pt siby

Acum 14 ani

de unde stiti,ati fost in aceeasi situatie intr-o fosta guvernare psd?
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus