Joi,
28.03.2024
Innorat
Acum
11°C

Crucea Rosie Sibiu a distribuit alimente pentru inca 44 de familii defavorizate

Peste 40 de familii defavorizate au primit, astăzi, pachete de alimente de la Crucea Roşie. Acţiunea face parte din proiectul Banca de Alimente iniţiat de Crucea Roşie şi implementat în Sibiu împreună cu magazinul Carrefour. Beneficiarii locuiesc în casele aflate în proprietatea Fabricii de lapte Bioseviş, pe strada Sibiului, nr. 8, Cisnădie. 


 „Lângă fabrica de lapte trăiesc 44 de familii care au nevoie de hrană. Sunt familii cu trei, patru sau chiar 11 copii. Câţiva dintre cei care locuiesc acolo lucrează la fabrica de lapte din aproiere dar alţii nu au nicio sursă de venit sau sunt pensionari, cu o situaţie economică foarte precară. Mai mult, locuinţele sunt destul de izolate şi nu există niciun magazin alimentar în apropiere de unde oamenii să-şi poată cumpăra pâine sau apă”, spune Raluca Morar, director Crucea Roşie Sibiu. 

Acţiunea este a doua de acest gen din cadrul proiectului Banca de Alimente, după cea din 9 octombrie din localităţile Ocna Sibiului şi Topârcea. De la începutul proiectului în Sibiu, Crucea Roşie împreună cu magazinul Carrefour au colectat peste 700 de kg de alimente neperisabile destinate persoanelor vulnerabile din judeţul Sibiu, se arată într-un comunicat  al Crucii Roşii Sibiu. Banca de Alimente reprezintă o soluție imediată de ajutorare a persoanelor fără venituri sau cu venituri foarte mici. Proiectul presupune colectarea de alimente neperisabile în depozitele Crucii Roşii prin donaţii şi/sau sponsorizări, stocarea şi distribuirea acestora către persoanele vulnerabile din Sibiu şi din judeţ.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus