Vineri,
29.03.2024
Innorat
Acum
13°C

KulTourBus trage la Sibiu

În cadrul Zilelor Culturii Germane, eveniment organizat de Ambasada Germaniei cu ocazia împlinirii a 20 de ani de la căderea Zidului Berlinului, la Sibiu soseşte KulTourBus-ul.
 
 KulTourBus va opri joi, 5 noiembrie 2009, la orele 18:00, la Centrul Cultural German Sibiu pentru a prezenta filmul documentar de scurtmetraj Căderea Zidului şi un program literar cu studenţii Secţiei de Germanistică a Facultăţii de Limbi şi Literaturi Străine - Universitatea din Bucureşti precum şi ai Universităţii Politehnice din Bucureşti sub titlul “Povestind se şterg graniţele”, în lectura scenică a prof. dr. Mariana-Virginia Lazarescu. Poeziile citate aparţin Patriciei Koelle şi Sarei Kirsch, lor alăturându-se muzica şi DVD-ul cu imagini pe cântecul "Berlinul meu" de Reinhard Mey.
Cele două momente din program vor putea fi urmate de discuţii pe temă Zidului Berlinului şi a impactului pe care evenimentele din noiembrie 2009 le-au avut asupra destinului istoric al ţărilor aflate sub regim comunist, printre care şi România. De asemenea, va fi organizat şi un concurs cu întrebări pe această temă, participanţii putând câştiga premii oferite de Ambasada Germaniei.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus