Sâmbătă,
01.10.2022
Cer Senin
Acum
11°C

Locul II dupa cinci etape pentru popicari

Popicarii din Tălmaciu reuşesc să se menţină pe primele locuri din clasament. După cinci etape aceştia sunt clasaţi pe locul II şi speră chiar la primul loc la finalul anului. Vechea problemă a echipei o constituie însă finanţarea. Situaţia precară determină amânarea unor meciuri, cum s-a întâmplat în partida care trebuia disputată cu echipa din Iaşi. "Deocamdată mergem bine, se putea mai mult însă trebuie să ţinem cont că jucăm cu nişte profesionişti şi este foarte greu. Nu prea avem bani. Fabrica de cherestea ne-a ajutat cu ce a putut însă acum este greu cu banii pentru deplasări. Cu Iaşiul am reprogramat partida pentru că nu prea am avut bani dar au fost şi doi sportivi bolnavi", spune Gheorghe Ţiprea, antrenorul echipei Foresta HLV Tălmaciu. Cu puţini bani, dar cu popicari buni, echipa din Tălmaciu reprezintă cu brio Sibiul în campionat. "Sportivii care ajută mult echipa sunt Alin Vreavu şi Călin Cazacu. Însă şi ceilalţi reuşesc să ridice echipa în competiţii", a explicat Ţiprea.

Clasament:
1. CFR Cluj 4 3 0 1 27-5 6
2. Foresta HLV Tălmaciu 5 3 0 2 21-19 6
3. Electromureş Tg.Mureş 4 2 0 2 18-14 4
4. CFR Olimpia ACB Iaşi 4 2 0 2 18-14 4
5. Siderurgica Hunedoara 4 2 0 2 15-17 4
6. Inter Petrila 4 2 0 2 13-19 4
7. ICMRS Galaţi 5 1 0 4 8-32 2

Sâmbătă, 7 noiembrie, în etapa a VI a a diviziei naţionale sunt programate partidele: CFR Olimpia ACB Iaşi - Siderurgica Hunedoara, Inter Petrila - Electro Danerom Tg. Mureş, CFR Cluj - Foresta HLV Tălmaciu , iar ICMRS Galaţi va sta.

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus