Luni,
03.10.2022
Innorat
Acum
10°C

Volei: Sibiencele nu au putut produce surpriza

CSM - CSS Terezianum Sibiu a pierdut în faţa lui VC Unic Piatra Neamţ cu 3-0, miercuri, la Sala Transilvania. Partida a început la ora 12:00. Startul a adus primele două puncte pentru sibience. Evoluţia nu fost deloc rea, iar menţinerea diferenţei de la început a reuşit până la primul time-out cerut de banca Neamţului (8-6). De aici a început declinul sibiencelor. Scorul a devenit egal, iar fetele aflate în deplasare au profitat de greşelile de preluare ale CSM-ului şi au reuşit să se depărteze, însă nu cu mult. De la 12-12 situaţia a devenit favorabilă pentru Unic care s-a distanţat cu paşi rapizi. Sfertul s-a încheiat la 19-25 în dauna grupării de pe Cibin. Cel de-al doilea sfert a fost cel mai bun din întreaga partidă pentru Sibiu. Elevele lui Paul Bogdan s-au ţinut scai de Piatra Neamţ, ba chiar păreau că o să îşi revendice sfertul. 21-21, iar Andreea Neculcea şi echipa nu s-au lăsat mai prejos. Problema a venit tot la time-out. Lipsa de experienţă şi-a spus cuvântul şi fetele Sibiului au lăsat să le scape printre degete câştigarea setului, încheiat cu 21-25. În ultima parte, moralul CSM-ului a fost la pământ. Au început sfertul prost, greşelile nenumărate la preluare ale Dianei Moga şi ale Dariei Antonie, dar şi blocajele nereuşite, au dus la capitularea rapidă la 17-25. "Se putea mai mult în setul doi însă experienţa celor de la Piatra Neamţ şi-a spus cuvântul. Avem deocamdată o echipă tânără, multe fete sunt nu sunt foarte pregătite. Este un nucleu format doar din şapte jucătoare, nu poţi face performanţă doar cu atâtea jucătoare. Avem o victorie şi asta este important. Mai departe ne trebuie noi jucătoare să putem face ceva însă nu ştiu dacă vor mai veni, asta din cauza banilor", a declarat Paul Bogdan, antrenorul sibiencelor. Următoarea etapă, a V-a, CSM joacă cu Târgu Mureş, în deplasare, pe 7 noiembrie.

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus