Vineri,
26.04.2024
Parțial Noros
Acum
6°C

Volei: Sibiencele nu au putut produce surpriza

CSM - CSS Terezianum Sibiu a pierdut în faţa lui VC Unic Piatra Neamţ cu 3-0, miercuri, la Sala Transilvania. Partida a început la ora 12:00. Startul a adus primele două puncte pentru sibience. Evoluţia nu fost deloc rea, iar menţinerea diferenţei de la început a reuşit până la primul time-out cerut de banca Neamţului (8-6). De aici a început declinul sibiencelor. Scorul a devenit egal, iar fetele aflate în deplasare au profitat de greşelile de preluare ale CSM-ului şi au reuşit să se depărteze, însă nu cu mult. De la 12-12 situaţia a devenit favorabilă pentru Unic care s-a distanţat cu paşi rapizi. Sfertul s-a încheiat la 19-25 în dauna grupării de pe Cibin. Cel de-al doilea sfert a fost cel mai bun din întreaga partidă pentru Sibiu. Elevele lui Paul Bogdan s-au ţinut scai de Piatra Neamţ, ba chiar păreau că o să îşi revendice sfertul. 21-21, iar Andreea Neculcea şi echipa nu s-au lăsat mai prejos. Problema a venit tot la time-out. Lipsa de experienţă şi-a spus cuvântul şi fetele Sibiului au lăsat să le scape printre degete câştigarea setului, încheiat cu 21-25. În ultima parte, moralul CSM-ului a fost la pământ. Au început sfertul prost, greşelile nenumărate la preluare ale Dianei Moga şi ale Dariei Antonie, dar şi blocajele nereuşite, au dus la capitularea rapidă la 17-25. "Se putea mai mult în setul doi însă experienţa celor de la Piatra Neamţ şi-a spus cuvântul. Avem deocamdată o echipă tânără, multe fete sunt nu sunt foarte pregătite. Este un nucleu format doar din şapte jucătoare, nu poţi face performanţă doar cu atâtea jucătoare. Avem o victorie şi asta este important. Mai departe ne trebuie noi jucătoare să putem face ceva însă nu ştiu dacă vor mai veni, asta din cauza banilor", a declarat Paul Bogdan, antrenorul sibiencelor. Următoarea etapă, a V-a, CSM joacă cu Târgu Mureş, în deplasare, pe 7 noiembrie.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus