Joi,
28.03.2024
Cer Senin
Acum
6°C

Alex Filip si Bogdan Iancu la Sibiu Rally Show

Grupa A la Sibiu Rally Show va fi deschisă de Alex Filip şi Bogdan Iancu. Competiţia începe sâmbătă, pe pista de rally cross din cartierul Ştrand, de la ora 10:30. „Sibiu Rally Show este ultima competiţie din acest sezon pentru noi, dar şi pentru modelul Citroen C2 R2 cu care am terminat anul acesta pe locul secund la grupa A. Anul viitor vom concura, tot la grupa A, cu modelul C2 R2 Max. Tocmai de aceea mi-ar plăcea să câştigăm ultima cursă la care vom participa cu modelul Citroen C2 R2”, a spus Alex Filip. Bogdan Iancu, copilotul lui Alex Filip va fi înlocuit cu alte persoane în competiţia de rally. „Regulamentul show-ului de la Sibiu permite înlocuirea copilotului cu alte persoane. Tocmai de aceea, la ultima competiţie din acest an, voi ceda locul meu pe scaunul din dreapta unor reprezentanţi ai sponsorilor noştri. Este modul ideal de a le arăta care sunt senzaţiile într-o maşina de curse”, a spus Bogdan Iancu, copilotul echipajului 79. Cei doi piloţi ai fost susţinuţi în anul 2009 de către: Orange Romania, Citroen România, Michelin, Computerland, Radcom, Coza Advertising, Cefin, Converse şi Colina Motors.


foto: Catalin Stoia

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus