Duminică,
04.12.2022
Cer Senin
Acum
5°C

Politist accidentat in timpul cercetarilor

Un poliţist, angajat al Serviciului Criminalistic, a fost grav accidentat aseară în timp ce făcea cercetări la faţa locului în cazul unui accident petrecut aproape de Aciliu. Accidentul a fost provocat de un şofer care a pierdut controlul maşinii şi a izbit din plin glisiera de protecţie a şoselei. Şoferul rula cu viteză mare în condiţiile în care ploua torenţial.
În accident au fost rănite trei persoane, dintre care una a decedat. Ionuţ F., angajat al Serviciului Criminalistic, a plecat imediat la locul accidentului pentru a efectua măsurătorile impuse în aceste cazuri. El a fost lovit de o maşină care venea dinspre Sibiu spre Sebeş cu viteză mult prea mare. „În momentul accidentului, agentul de politie purta echipament de protecţie, respectiv vestă reflectorizantă, activitatea de cercetare la fata locului era terminată, iar acesta se afla în afara părţii carosabile”, se arată în comunicatul emis de autorităţi. În urma accidentului, poliţistul s-a ales cu ambele picioare rupte şi cu hemoragie internă, însă starea sa este stabilă.

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Vizualizari: 268

Bogdan Brylynski

de Bogdan Brylynski

Editor
Telefon:
0722 227 297

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus