Joi,
02.02.2023
Innorat
Acum
1°C

Echipa de volei va juca mai devreme cu o zi

Echipa de volei feminin CSM-CSS Terezianum Sibiu va juca partida cu "U" Cluj vineri, 20 noiembrie, cu o zi mai devreme decât era programată iniţial, din cauza alegerilor. În sala în care trebuia să aibă loc meciul sâmbătă, va fi amplasată o urnă de votare. Partida va începe de la ora 16:00 la Sala Sporturilor din Cluj Napoca şi are un rol important pentru poziţia în clasament a echipei de pe Cibin pentru că, în cazul unei victorii, acesta urcă pe poziţia 9, în acest moment fiind la egalitate cu "U" Cluj. CSM-CSS Terezianum Sibiu este formată din: Niculcea Andreea, Constantinescu Raluca, Scheau Ana-Maria, Canea Ionela, Antonie Daria, Stanca Denisa, Dancu Lorena, Barac Adina, Buta Olivia, Moga Denisa, Titonea Nicoleta, Dancu Gabriela.

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus