Sâmbătă,
03.12.2022
Cer Senin
Acum
3°C

Lions Brukenthal, alaturi de varstnicii de la Caminul de batrani

Membrii Clubului Lions Brukenthal sunt prezenţi de astăzi, până mâine, la Căminul de bătrâni de pe strada George Coşbuc, pentru a întinde o mână de ajutor celor în vârstă. Mai precis, dr. Ani Ionuş le face bătrânilor un consult oftalmologic, urmând ca membrii clubului să le ofere acestora şi ochelari. "Ne-am ataşat foarte mult de aceşti oameni şi din când în când revenim aici cu plăcere. De data aceasta îi ajutăm, aşa cum le-am promis, cu un consult oftalmologic. Vom încerca să acoperim şi costurile unor eventuale operaţii la ochi, acolo unde va fi cazul", a declarat preşedintele Clubului Lions Brukenthal, Ştefan Giurgiu.Pensionarii şi conducerea căminului au fost încântaţi de gestul celor de la Lions Brukenthal, mai ales că aceştia nu sunt la prima acţiune de binefacere pentru vârstnicii din acest cămin.

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus