Vineri,
19.04.2024
Cer Senin
Acum
1°C

Biciclisti implicati in accidente

În ultimele 24 de ore, două accidente rutiere au avut ca protagonişti bicicliştii. Ambele s-au încheiat cu spitalizări şi cu răniri destul de grave. Primul dintre cei doi biciclişti ajunşi la spital mergea pe o pasarelă din Mediaş. La coborâre, sistemul de frânare i-a jucat o festă iar tânărul nu a reuşit să oprească bicicleta şi a intrat din plin într-un autoturism oprit în parcare. Rănile suferite în urma accidentului sunt uşoare iar tânărul nu a necesitat spitalizare. În schimb, în jurul orei 12, de această dată în Sibiu, un copiul în vârstă de 12 ani a fost lovit de o maşină şi a fost transportat la spital. Puştiul mergea spre casă, pe Calea Guşteriţei, şi nu a fost atent când a virat spre stânga şi a fost lovit de o maşină. Copilul a fost transportat la spital iar rănile nu îi pun în pericol viaţa.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Vizualizari: 360

Bogdan Brylynski

de Bogdan Brylynski

Editor
Telefon:
0722 227 297

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus