Vineri,
29.03.2024
Cer Senin
Acum
15°C

Alcool consumat responsabil

Organizaţia Europeană a Producătorilor de Băuturi Spirtoase (CEPS) şi Forumul European pentru Consum Responsabil (EFRD) au lansat astăzi website-ul www.consuma-responsabil.ro, dedicat consumului responsabil de alcool în România.
Website-ul informează publicul cu privire la efectele pe care consumul de alcool le poate avea asupra sănătăţii şi cu privire la riscurile consumului excesiv de alcool. www.consuma-responsabil.ro oferă şi informaţii legate de riscurile consumului de alcool în timpul sarcinii sau în randul copiilor. Alcoolul la volan este una dintre secţiunile speciale ale site-ului, unde vizitatorii pot afla informaţii despre legislaţia privind consumul de alcool la volan, dar şi sfaturi utile pentru a ajunge acasă în siguranţă.  

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus