Joi,
13.02.2025
Innorat
Acum
2°C

Vinul Brukenthal: muscat ottonel cu 12,5 % alcool

După succesul ciocolatei Brukenthal, săptămâna viitoare muzeul sibian lanseză şi vinul baronului.

Saloanele Baroc ale Palatului Brukenthal vor găzdui luni lansarea „Vinul Baronului” – produs personalizat, ce se adaugă seriei de promovare a brand-ului Muzeului Naţional Brukenthal.

Producătorul vinului a fost selectat SC Crama Ţelna SRL. Cu ocazia lansării, directorul Cramei, Angela Negru, şi oenologul cramei, Alexandru Borcea, vor face prezentarea şi degustarea vinului.

Ca şi strategie de marketing, vinul Brukenthal se va comercializa sub denumirea de „Vinul Baornului”, iar ca legătură în producător şi marcă, iniţiatorii proiectului au ajuns la concluzia că „datând din anul 1784, Crama Ţelna este contemporană construirii Palatului Brukenthal şi activităţii baronului Samuel von Brukenthal în Transilvania”.

Vinul va fi produs în în Podgoria Alba Iulia iar cele mai importante caracteristici ale lui sunt: eleganţa şi fineţea, prezentând un parfum consistent de fructe mature, cu note de miere.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Dacă ți-a plăcut, distribuie articolul și prietenilor tăi

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus