Joi,
29.09.2022
Parțial Noros
Acum
10°C

Medicii de la Spitalul Judetean, trimisi de joi in concediu fara plata

Medicii de la Spitalul Clinic Judeţean din Sibiu, cel mai mare din judeţ, au fost trimişi timp de trei zile, începând de joi, în concediu fără plată, pentru a se respecta decizia guvernului de a se realiza economie la buget, transmite Agerpres. Pacienţii care au nevoie de îngrijire medicală vor fi ajutaţi în această perioadă de cele două linii de gardă şi de Serviciul de Urgenţă. Directorul Spitalului Judeţean, doctorul Gabriel Budescu a declarat joi că "pacienţii care apelează la serviciile spitalului în aceste zile, nu au de suferit şi se rezolvă toate urgenţele". "La Spitalul Clinic Judeţean din Sibiu nu s-au înregistrat probleme. Mai mult, am reuşit să plătim până acum la timp, toate drepturile băneşti ale salariaţilor, s-au dat bonurile de masă, s-au plătit şi orele suplimentare. La noi nu se întrevede posibilitatea de a întârzia cu salariile", a precizat managerul Spitalului Judeţean Sibiu. Acesta mai spune că a cerut şefilor de secţii, ca în luna decembrie, să se facă o planificare, în aşa fel, încât să nu se mai lucreze în cele trei zile de concediu fără plată, în regim de sâmbătă şi duminică, ci să fie trimişi doctorii acasă, prin rotaţie.

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus