Duminică,
28.04.2024
Cer Senin
Acum
14°C

Schunn Service te premiaza!

Schunn Service Sibiu a anunţat primii câştigători ai campaniei "Schunn Service te premiază". Reprezentanţii service-ului auto au decis să ofere tuturor clienţilor din octombrie şi noiembrie şansa de a participa la o tombolă cu premii. "Absolut orice cumpărător de produse sau servicii participă la această tombolă pe baza unui formular pe care îl rugăm să îl completeze. Este o modalitate prin care încercăm să atragem noi clienţi şi să îi fidelizăm pe cei mai vechi", spune Christian Fuchs, directorul Schunn Service. La prima extragere, cea pentru una octombrie, Schunn Service a acordat şase premii: un sistem de navigaţie cu radio/cd Blaupunkt, un radio/cd auto Blaupunkt, două revizii gratuite şi câte două seturi de bonuri valorice ce vor putea fi utilizate pentru a obţine discounturi la serviceul autorizat Bosch Car Service. "Pentru extragerea următoare, programată pentru 6 decembrie, vom acorda tot şase premii. În afara celor două revizii gratuite şi a celor două seturi de bonuri valorice, vom acorda şi un televizor şi un radio/cd auto Blaupunkt", spune Christian Fuchs. Campania de fidelizare a celor de la Schunn Service continuă până la finele anului. "Tuturor categoriilor de clienţi, atât noi, cât şi vechi, le vom trimite prin poştă, acasă sau la sediul firmei, bonuri valorice pe care le pot folosi în service-ul nostru. Această campanie am demarat-o pe categorii de maşini - până acum am trimis aceste bonuri valorice proprietarilor de transportere. Vrem să atrage, astfel, şi clienţii mai vechi ai serviceului nostru", adaugă directorul Schunn Service. Schunn Service este parte a grupului de firme Schunn International, înfiinţat în 1987 în Germania. Pe lângă puncte de lucru deschise în România la Arad, Suceava şi Deva, Schunn Service poate fi găsit şi la Sibiu, la Şelimbăr DN1 Km307, în apropierea complexului XXL.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus