Marţi,
16.04.2024
Cer Senin
Acum
20°C

ANI: Adjunctul de la CAS Sibiu, in incompatibilitate

ANI a constatat starea de incompatibilitate în care s-a aflat, timp de aproape trei luni, directorul executiv adjunct al Casei de Asigurări de Sănătate Sibiu, pe motiv că, pe lângă această funcţie, fusese şi administrator la două firme.

Agenţia Naţională de Integritate informează că Ivona Nicoleta Gecui a fost în incompatibilitate în perioada 17.06.2009, dată la care a fost numită director executiv adjunct la CAS Sibiu, până în 24.09.2009, dată la care au fost înregistrate la Oficiul Național al Registrului Comerțului cererile de revocare din funcția de administrator din cadrul celor două societăți comerciale.

Conform prevederilor art. 94, alin. (2), lit. c) din Legea nr. 161/2003, cu modificările şi completările ulterioare, "funcționarii publici nu pot deține alte funcții și nu pot desfășura alte activități, remunerate sau neremunerate, în cadrul regiilor autonome, societăților comerciale ori în alte unități cu scop lucrativ, din sectorul public sau privat, în cadrul unei asociații familiale sau ca persoană fizică autorizată", arată ANI.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus